Kirjakauppa-opas

Tämä sivun tarkoitus on toimia kirjallisuuden ystävien kirjakauppaoppaana. Sivulla esitellään kirja-alan keskeisiä verkkokauppoja ja niiden valikoimaa. Kirjakaupan otsikkoa, linkkejä tai banneria klikkaamalla pääset tutustumaan kaupan valikoimaan. Tässä oppaassa keskitytään perinteisiin kirjoihin.

Kirjojen Suomi - Suomen itsenäisyyden 101 kirjaa
Tutustu myös: E-kirjaopas.
Katso: Mitä Suomi lukee-tilasto


Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita.


Suosituimmat uutuuskirjat
Oppikirjat
Uusimmat lasten- ja nuortenkirjat
Uusimmat käsityökirjat
Lahjakortit


Finlandiakirja
Finlandiakirja on verkossa toimiva antikvariaatti ja noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. Finlandia Kirja -verkkokaupasta kirja-aarteet on helppo löytää selkeän luokittelun ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Verkkokaupassa on monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja toimitukset lähetetään kaikkialle maailmaan.


Klikkaa kirjaostoksille!


Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Sandviks auttaa lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.