Matkat ja lomat

Varaa matkat, lomat, lentoliput ja hotellit helposti verkossa. Tutustu palveluntarjoajien tarjontaan klikkaamalla otsikkoa tai banneria ja hyödynnä tarjoukset.Matkavaruste on matkailijan erikoiskauppa. Olit sitten liikematkustaja, reppureissaaja, automatkailija tai etelän aurinkoon suuntaava, Matkavarusteesta löydät kaikki matkallasi tarvittavat varusteet. Matkavaruste tarjoaa erittäin laajan valikoiman laatutuotteita, edulliset toimitusmaksut ja asiakaspalvelun, joka auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kaikille ostoksille on täysi tyytyväisyystakuu.


Tripsta
Tripsta on verkossa toimiva matkatoimisto, joka tarjoaa halpoja lentolippuja kaikkialle maailmassa. Tripstan avulla löydät ja voit varata halpoja lentoja Etelä-Koreaan, Eurooppaan, Aasiaan, Amerikkaan ja muualle.


Supersaver
Supersaver tarjoaa takuuvarmasti Suomen halvimmat hinnat lennoista ja hotelleista. Tarjonta kattaa lentoja sadoilta lentoyhtiöiltä ja yli 300 000 hotellia ympäri maailmaa. Takuudiili-konsepti takaa asiakkaille markkinoiden edullisimmat hinnat, valmiiksi tehdyt hintavertailut, automaattisen lipunkirjoittamisen sekä nettipalvelun ilman palvelumaksuja.


AMOMA
AMOMA on hotellinvarausalusta verkossa, joka tarjoaa matkailijoille hotelleja edullisin hinnoin kaikkialla maailmassa. AMOMA on saatavilla 21 eri kielellä ja tarjoaa käyttäjäystävällisen liittymän majoituspaikkojen varaukseen markkinoiden parhain hinnoin! Matkailijoille on tarjolla yli 300 000 hotellia 57 000 matkakohteessa. Klikkaa AMOMA


Interhome
Interhome on Euroopan johtava vuokrattavia loma-asuntoja välittävä yritys. Tarjolla on lomataloja ja -huoneistoja 26 maassa, mm. Italiassa, Ranskassa, Kroatiassa ja Espanjassa. Vuosittain yli puoli miljoonaa asiakasta valitsee lomakodikseen Interhomen lomatalon, lomahuoneiston tai huvilan. Tarjonta kattaa yli 24.000 loma-asuntoa 26 maassa - merenrantahuviloista kaupunkihuoneistoihin ja alppimajoihin. Kaikki kohteet on tarkastettu ja tähditetty sveitsiläisen yrityksen tarkkuudella.


KalevaTravel
Kaleva Travelista löydät halvat lennot, parhaat lentotarjoukset, kaupunkilomat, kaukomatkat, hotellivaraukset, räätälöidyt matkapaketit, häämatkat, urheilumatkat, liikematkat sekä lahjakortit. Lennot yhteistyössä mm. Finnair, Blue1, SAS, Lufthansa, Austrian, Estonian Air, Air France, KLM. Hotellit mm. Sokos Hotels, Restel, Radisson SAS, Holiday Club ja Reval Hotels. Autonvuokrauksessa pääyhteistyökumppanimme on Europcar. Sivustolta ostettavissa myös Aurinkomatkojen matkatarjonta sekä äkkilähdöt.


Easyloma
Easyloma-sivustolla myydään matkoja suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin mm. Kanariansaarille ja Manner-Espanjaan. Easylomat järjestää matkoja ympäri vuoden ja valtaosa matkoista toteutuu suorilla lennoilla Oulusta tai Helsingistä.


Matkapojat
Matkapojat on matkailuaiheinen sivusto, jonka tarjonta on keskittynyt risteilyihin sekä Suomen lähialueille (Pohjoismaat, Baltian maat) suuntautuviin kiertomatkoihin ja kaupunkilomiin.


Ikaalisten Matkatoimisto
Ikaalisten Matkatoimiston matkatarjonta kohdistuu 24:een Euroopan maahan. Etäisimmät kohteet ovat Kroatian Split ja Italian Rooma. Matkoja on risteilyistä ja kahden päivän Tallinnan matkasta runsaan viikon pituisiin Baltian kylpylämatkoihin ja Euroopan kiertomatkoihin.


TravelBird on vuodesta 2010 asti toiminut online-matkatoimisto. TravelBird työskentelee yhdessä matkailualan palveluntarjoajien kanssa tarjotakseen kilpailukykyisiä matkatarjouksia asiakkailleen. TravelBird tarjoaa sivuston, josta lomamatkan löytää helposti ja nopeasti; päivittäin vaihtuvat laadukkaat tarjoukset vaihtelevat kaupunkilomista kaukokohteisiin ja kylpyläsviiteistä kiertoajeluihin.


Luxury Holiday
Luxury Holidayn kautta voi vuokrata viiden tähden mökit ja huvilat luksuslomaa varten Suomesta. Hakuja voi tehdä eri parametreilla esim. huoneiden lukumäärään tai hintaan perustuen. Yrityksen visiona on tarjota laadukkaat loma-asunnot turvallisesti ja edullisesti vapaa-ajan ja liikematkustajien käyttöön Suomesta. Luxury Holiday takaa parhaat hinnat viiden tähden loma-asunnoista Suomessa. Verkkosivusto palvelee asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kolmella eri kielellä. Monikielinen asiakaspalvelutiimi palvelee kuudella eri kielellä (suomi, englanti, venäjä, saksa, italia ja espanja).