Lahjalehdet ja tilaajalahjat

Tilaa helposti netistä lahjalehdet ja tilaajalahjat. Lahjalehti on hyvä lahjaidea, joka on helppo hankkia ja edullinen toteuttaa. Kun mietit, mitä ostaisit lahjaksi läheiselle, ystävälle, sukulaiselle, äidille, isälle, lapselle, nuorelle, aikuiselle tai seniorille, tutustu lehtitarjouksiin ja tee helppo ja nopea lehtitilaus netissä. Lahjalehdestä on iloa saajalle ja antajalle, sillä lahjalehden tilaaja saa itselleen valitsemansa ilmaisen tilaajalahjan. Kaikki tilaukset ovat kestotilauksia, mutta lehden saaja voi halutessaan lopettaa tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.


Naisten lahjalehdet ja tilaajalahjat


Vauva
Vauva tarjoaa uusimman tiedon odotuksesta, valmentaa synnytykseen ja opastaa vauvan hoidossa ja kasvatuksessa. Vauva-lehti tukee perhettä ja antaa ideoita ja ratkaisumalleja vauva-arkeen. Vauva-lehti on tehty kaikille vauvaa odottaville tai hoitaville perheille. Klikkaa ja tilaa Vauva-lehti + tilaajalahjasi

Cosmopolitan
Cosmopolitan on Suomen suurin nuorten naisten lehti. Cosmo puhuu avoimesti kaikista nuorten naisten elämään liittyvistä aiheista: uusimmista trendeistä, ihmissuhteista, työelämästä, kauneudesta, muodista ja hyvinvoinnista.
Klikkaa ja katso Cosmopolitan -tarjous ja tilaajalahjat

Elle 
Elle on ykköslehti muodista, trendeistä ja hyvästä elämästä kiinnostuneelle naiselle. Ellessä yhdistyy inspiroivat tyyli- ja trendijutut, kauneus- ja meikkivinkit, upeat muotikuvat sekä kiinnostavat henkilöhaastattelut.
Klikkaa ja katso Elle -tarjous ja tilaajalahjat

ET-lehti
ET-lehti aikuisen lukijan tarpeisiin. Se kannustaa nauttimaan elämästä ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Terveys ja hyvinvointi, vapaa-aika, kiehtovat matkakohteet, nautittava ruoka, mukava muoti - lähtökohtana on aina varttuneempi lukija. Klikkaa ja tilaa ET-lehti

ET Terveys
ET Terveys on 55+ suomalaisen uusi terveydestä ja sen vaalimisesta kertova lehti, joka kannustaa ja neuvoo henkilökohtaisen valmentajan tavoin. Vertaistuki, kokemukset ja omalääkäripalvelu auttavat lukijaa jaksamaan terveenä pitkälle eläkevuosiin.
Klikkaa ja katso ET Terveys -tarjous ja tilaajalahjat

Fit 
Fit on Suomen suosituin liikunnan ja hyvinvoinnin lehti. Kun haluat treenata kovaa ja näyttää hyvältä tai vasta suunnittelet elämänmuutosta, valitse treenilehdeksi Fit. Fit-lehden jokaisesta numerosta löydät tehokkaat ja hauskat treeniohjelmat.
Klikkaa ja katso Fit -tarjous ja tilaajalahjat
Gloria 
Gloria on ihanan elämän puolella, ankeutta vastaan. Se on tyylikäs, hauska ja elämäniloinen. Gloriasta löydät joka kuukausi parhaat vinkit muotiin ja kauneuteen sekä kiinnostavimmat ihmiset ja ilmiöt.
Klikkaa ja katso Gloria -tarjous ja tilaajalahjat

Glorian Koti
Glorian Koti on suuntaa näyttävä suomalainen laatuasumisen ja sisustamisen erikoislehti, joka tarjoaa upean kattauksen kodin sisustamista kaikissa hintaluokissa ja uusimmissa trendeissä.
Klikkaa ja katso Glorian Koti -tarjous ja tilaajalahjat

Glorian ruoka&viini
Glorian ruoka&viini -lehti tarjoilee lukijalleen ennakkoluulottomasti koko modernin ruokamaailman: reseptit ja raaka-aineet, kutsut ja kattaukset, keittiöt ja kokit, ruokamatkat ja ravintolat, viinit ja viinurit.
Klikkaa ja katso Glorian ruoka&viini -tarjous ja tilaajalahjat

Hyvä Terveys
Hyvän Terveyden tilaajana saat tutkitun tiedon lisäksi ohjeita terveeseen ja tasapainoiseen elämään. Lehden aiheita ovat ruoka, terveyttä edistävä liikunta, arjen hyvä olo, henkinen hyvinvointi ja tasapainoiset ihmissuhteet.
Klikkaa ja katso Hyvä Terveys -lehden tarjous ja tilaajalahjat
Kodin Kuvalehti
Kodin Kuvalehti on lukijalleen hyvä ystävä, vuorovaikuttaja, tukija ja ymmärtäjä. Lehti tarjoaa lukijalleen oman verkoston johon samastua ja tukeutua. Sen sisältöä värittävät elämykselliset lukuaiheet, ajankohtaiset työelämän jutut, perhettä ja parisuhdetta käsittelevät syvälliset pohdinnat, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet sekä ruoka ja sisustus, tyyli ja matkailu.
Klikkaa ja katso Kodin Kuvalehti -tarjous ja tilaajalahjat

Koti ja keittiö
Koti ja keittiö esittelee kauniita suomalaisia koteja. Kaikki sisustusjutut ovat varta vasten lukijoille tehtyjä. Koti ja keittiö on puhtaasti suomalainen sisustuslehti. Sisustuksen lisäksi tarjolla on elämyksiä ruoan, viinien, matkailun ja antiikin parissa. Jokaisessa numerossa on nyt myös puutarha- tai vihersisustusjuttu.
Klikkaa ja katso Koti ja keittiö -tarjous ja tilaajalahjat

Me Naiset
Suomen suosituin naisten viikkolehti, Me Naiset, tarjoaa ajankohtaista tietoa henkilöistä, muodista, kauneudesta, terveydestä, ihmissuhteista, ruoasta, raha-asioista, työelämästä, matkustamisesta ja sisustuksesta kiireiselle ja aktiiviselle suomalaisnaiselle.
Klikkaa ja katso Me Naiset -tarjous ja tilaajalahjat
Meidän Perhe
Vanhemmuuteen ja perhe-elämään keskittyvä elämänvaihelehti Meidän Perhe on kannustava, inspiroiva ja luotettava kumppani, joka auttaa kasvattajia jaksamaan ja huomaamaan, että arki on täynnä mahdollisuuksia.
Klikkaa ja katso Meidän Perhe -tarjous ja tilaajalahjat

SPORT 
SPORT on hyvänolon, kauneuden ja liikunnan laadukas lifestylelehti. SPORT on elämyksellinen, asiantunteva ja tsemppaava personal trainer. Se tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja ohjeita liikkumiseen, ravitsemukseen, painonhallintaan, hyvinvointiin, muotiin, kauneuteen ja matkailuun. SPORT on kaunis, hyväntuulinen, koukuttava ja houkuttava hyvänolon lehti.
Klikkaa ja katso SPORT -tarjous ja tilaajalahjat

Suuri Käsityö
Suuri Käsityö on suomalaisten käsityölehtien ykkönen! Joka numerossa on runsaasti kaavavaatteita, neuleita, sisustusta ja perinteisiä käsitöitä, 2 kaava-arkkia, ompeluvaate-, neule-, sisustus-, kirjonta- ja virkkausohjeet, joiden avulla onnistut käsitöissäsi.
Klikkaa ja katso Suuri Käsityö -tarjous ja tilaajalahjat
Lisää lehtitarjouksia naisille

Tutustu parhaisiin lehtitarjouksiin naisille
Katso lisää lahjalehti-tarjouksia naisilleMiesten lahjalehdet ja tilaajalahjat


Auto Bild
Auto Bild on Suomen ajankohtaisin autolehti, joka tarjoaa tietoa auton ostoon ja käyttöön.  Auto Bild paljastaa uutuusmallit ensimmäisenä.
Klikkaa ja katso Auto Bild -tarjous ja tilaajalahjat

GTi-Magazine
Suomen suosituin tuning-lehti GTi-magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Intohimoisesti tehty lehti puhuttelee intohimoisia nuoria miehiä, joille autot ovat kaikki kaikessa.
Klikkaa ja katso GTi-Magazine -tarjous ja tilaajalahjat

Hifimaailma
Hifimaailma testaa koko äänen- ja kuvantoiston kirjon pienistä kuulokkeista aktiivikaiuttimiin ja kotiteatterilaitteista älyttömimpään ökyelektroniikkaan. Kirjoittajat ovat kokeneita toimittajia sekä innokkaita aktiiviharrastajia.
Klikkaa ja katso Hifimaailma -tarjous ja tilaajalahjat

V8-Magazine
Lehti puhuu kuin V8-moottori, syvällä rintaäänellä. V8-Magazine on suomalaisen hot roddingin pioneeri. Ideoita rakenteluun, yksityiskohtaista teknistä tietoa, projektiautoja ja käytännön ohjeita. Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on elämäntapa, jossa V8-Magazine on täysillä mukana.
Klikkaa ja katso V8-Magazine -tarjous ja tilaajalahjat
Lisää lehtitarjouksia miehille

Katso parhaat lehtitarjoukset miehille
Katso lisää lehtitarjouksia miehilleLasten ja nuorten lahjalehdet ja tilaajalahjat


Lahjalehdet lapsille ja nuorilleHarrastelehdet ja tilaajalahjat


Antiikki & Design
Antiikki & Design on sukellus menneen maailman lumoon! Monipuolinen ja upeasti kuvitettu kulttuurilehti kertoo joka numerossa antiikkiesineistä ja niiden tarinoista - mutta myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista.
Klikkaa ja katso Antiikki & Design -tarjous ja tilaajalahjat
GEO
GEO on edelläkävijän ikkuna maailmaan. Reportaasilehti GEO on koukuttava kattaus kuvia ja tarinoita luonnosta, kansoista ja kulttuureista. Mielenkiintoiset artikkelit lennättävät nojatuolimatkalle niin etelänavalle, merten syvyyksiin kuin tropiikkiin.
Klikkaa ja katso GEO -tarjous ja tilaajalahjat

Katso
Katso on Suomen laajin TV-lehti, joka vie sinut kiinnostavimpien TV- ja elokuvatapahtumien äärelle. Katsosta näet yli 70 TV-kanavan ohjelmatiedot!
Klikkaa ja tutustu Katso -lehden tarjous ja tilaajalahjat

Matkaopas
Matkaopas on matkailun erikoislehti suomalaisille, jotka haluavat ottaa lomamatkoistaan kaiken irti. Suomen suurin ja suosituin matkailulehti on täynnä tutkittua tietoa ja aitoja matkakokemuksia upeiden kuvien kera. Aloita matkasi siis jo kotisohvalla Matkaoppaan kera!
Klikkaa ja katso Matkaopas -tarjous ja tilaajalahjat

Tiede
Tiede-lehden lukijoita yhdistää tiedonjano ja ennakkoluulottomuus. He arvostavat tasokasta lehteä, joka tarjoaa elämyksiä ja runsaasti purtavaa uteliaille aivoille. Tiede-lehti on ulkoasultaan näyttävä ja nautittava, täynnä koukuttavaa asiaviihdettä. Lehti yllättää ja kertoo senkin, mikä on vasta tulossa.
Klikkaa ja katso Tiede -tarjous ja tilaajalahjat

Lisää lehtitarjouksia harrastuksiin

Katso lisää harrastelehtitarjouksia