Kirjat ja lehdet

Tältä sivulta löydät verkkokaupat, joista löydät parhaat ja uusimmat kirjat, e-kirjat, äänikirjat ja lehdet. Klikkaa banneria tai verkkokaupan otsikkoa, tutustu tarjontaan ja hyödynnä parhaat tarjoukset.


Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita.


Finlandiakirja
Finlandiakirja on verkossa toimiva antikvariaatti ja noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. Finlandia Kirja -verkkokaupasta kirja-aarteet on helppo löytää selkeän luokittelun ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Verkkokaupassa on monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja toimitukset lähetetään kaikkialle maailmaan.


Vaukirja
Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Sandviks auttaa lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.


Lasten Oma Satukirjasto

Lasten Oma Satukirjasto on Sanoma Media Finlandin kustantama Suomen suurin digitaalinen lastenkirjapalvelu, jossa on runsaasti kuvakirjoja sekä ääneen luettuja satuja. Palvelu viihdyttää sekä kotona että matkoilla, ja sieltä löytyvät myös ihanimmat iltasadut. Palvelun käyttö on helppoa ja turvallista. Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.


Lehtitukku
Lehtitukun liikeideana on tarjota lehtitilauksia kampanjahinnoilla. Se tarjoaa sekä suomalaisia että ruotsalaisia lehtiä. Lehtitilaus päättyy aina automaattisesti tilausajan kuluttua umpeen.