Kirjat ja lehdet

Tältä sivulta löydät verkkokaupat, joista löydät parhaat ja uusimmat kirjat, e-kirjat, äänikirjat ja lehdet. Klikkaa banneria tai verkkokaupan otsikkoa, tutustu tarjontaan ja hyödynnä parhaat tarjoukset.

Huom! Jaa sivu somessa!


Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita.


Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa palvelee verkossa 24 tuntia vuorokaudessa. Tilattavissa on yli 100 000 kotimaisen ja 10 miljoonan ulkomaisen kirjan lisäksi toimistotarvikkeita, kalentereita ja askartelutuotteita. Lisäksi löydät verkosta e-kirjat. Toimitus veloituksetta lähimpään Suomalaisen Kirjakaupan myymälään.


Finlandiakirja
Finlandiakirja on verkossa toimiva antikvariaatti ja noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. Finlandia Kirja -verkkokaupasta kirja-aarteet on helppo löytää selkeän luokittelun ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Verkkokaupassa on monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja toimitukset lähetetään kaikkialle maailmaan.


Elisa Kirja
Elisa Kirja tarjoaa maan laajimman valikoiman kirjoja sähköisessä muodossa – useita tuhansia suomenkielisiä e-kirjoja ja äänikirjoja, myös teoksia, joita et muualta saa! Viimeisimpien kirjauutuuksien lisäksi tarjolla on myös satoja ilmaisia klassikoita sekä laaja valikoima ruotsin- ja englanninkielisiä kirjoja. Sähköiset kirjat kulkevat kätevästi mukana missä tahansa oletkin. Kätevimmin luet sekä kuuntelet kirjoja ilmaisella Elisa Kirja -sovelluksella Android- tai Apple-laitteellasi, mutta lukeminen on mahdollista myös tietokoneella tai sähköisellä lukulaitteella. Äänikirjoja voit kuunnella myös millä tahansa MP3-soittimella.


Vaukirja
Sandviks tarjoaa tukea vanhemmuuteen Vauvan odotus- ja Vauvan syntymä -opaskirjoissa ja Vau.fi-verkkopalvelussa sekä lapsille oikeita kirjoja oikeaan aikaan Vaukirja-kerhossa. Sandviks auttaa lapsia ja vanhempia kehittymään yhdessä.


Lasten Oma Satukirjasto

Lasten Oma Satukirjasto on Sanoma Media Finlandin kustantama Suomen suurin digitaalinen lastenkirjapalvelu, jossa on runsaasti kuvakirjoja sekä ääneen luettuja satuja. Palvelu viihdyttää sekä kotona että matkoilla, ja sieltä löytyvät myös ihanimmat iltasadut. Palvelun käyttö on helppoa ja turvallista. Tarvitset vain nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.


Lehtikuningas
Lehtikuningas-sivustolta löydät laajan valikoiman sekä kotimaisia että ulkomaisia lehtiä. Lehtikuningas tarjoaa edullisia lehtitilauksia niin määräaikaisina- kuin kestotilauksinakin. Määräaikaiset tilaukset päättyvät aina automaattisesti. Lehtikuningas toimii Suomessa, Ruotsissa että Norjassa.


Lehtiapaja
Suomen Lehtiapaja Oy on toiminut alalla jo vuodesta 1998. Pyrkimyksenä on tarjota kaikkien kustantajien lehtiä aina edullisesti. Sivuilla on jatkuvasti erikoistarjouksia. Lehtien tilaaminen on helppoa, joustavaa ja edullista.


Lehtitukku
Lehtitukun liikeideana on tarjota lehtitilauksia kampanjahinnoilla. Se tarjoaa sekä suomalaisia että ruotsalaisia lehtiä. Lehtitilaus päättyy aina automaattisesti tilausajan kuluttua umpeen.