Kodin tarvikkeet ja palvelut

Tältä sivulta löydät verkkokauppoja, jotka myyvät kodin tarvikkeita ja palveluja, kaikkea kotiin. Klikkaamalla verkkokaupan otsikkoa tai banneria, pääset tutustumaan kauppojen tarjontaan ja hyödyntämään parhaat tarjoukset.

Sisältää kaupallista yhteistyötä*Philips*
Philips on johtava terveysteknologiayritys, jonka visiona on parantaa ihmisten elämänlaatua ympäri maailmaa merkityksellisten innovaatioiden avulla. Philips on avannut verkkomyymälän, josta kuluttajat löytävät kaikki Philipsin tuotteet ja saavat parasta asiakaspalvelua. Philipsin verkkokaupasta löydät laajimman valikoiman kodinhoitotuotteita, sekä kauneus- ja terveystuotteita.


Iittala*
Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Tuotteet tunnetaan brändistä, johon kuluttajat voivat luottaa, sillä tuotteiden laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen. Iittala Group on osa kansainvälistä Fiskars-konsernia, joka tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita kotiin ja puutarhaan.


Coolshop*
Coolshop on vaatteiden, urheilun, viihteen, kodin tarvikkeiden ja elektroniikan verkkokauppa. Yksi kaupan lupauksista on edulliset hinnat. Niinpä tuotteilla on hintatakuu. Saat tuotteet AINA parhaaseen hintaan Coolshopista. Coolshop on yksi pohjoismaiden suurimmista nettikaupoista ja palvelee asiakkaitaan sähköpostitse, puhelimitse sekä live chatissa.


Mulletoi– tylsän elämän vihollinen*
Verkkokauppa Mulletoi on suomalainen vuonna 2004 perustettu hauskoihin ja kekseliäisiin lahjatavaroihin keskittyvä verkkokauppa. Liikeidean ydin on "Mulle toi" –reaktio, joka ajaa meitä eteenpäin etsiessämme uusia rajoja rikkovia hittituotteita ympäri maailman. Verkkokaupan valikoimassa on melkein 2000 erilaisia vempainta, peleliä, koriste-esinettä ja keksintöä kotiin, toimistoon ja vapaa-ajalle.


Taitaentehty*
Taitaentehty on verkkokauppa, joka myy kotimaisia käsityöläisten käsintehtyjä tuotteita. Taitaentehty haluaa tuoda tunnettavuutta ja arvostusta suomalaisille käsityöläisille sekä edistää lähituotantoa ja ekologisuutta. Taitaentehty tarjoaa suomalaisia käsintehtyjä tuotteita villasukista ja perinteisistä puuleluista sisustustauluihin ja lasten vaatteisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat lahjoiksi tai esimerkiksi oman kodin sisustukseen.


Dustinhome*
Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden ja kodinelektroniikan jälleenmyyjä verkossa. Yritys tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman tuotteita erittäin houkuttelevaan hintaan.


vidaXL*
vidaXL on kansainvälisesti tunnettu verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kotiin, puutarhaan, autotalliin ja kaikenlaisiin tee-se-itse -projekteihin. Ideana on tarjota suuri valikoima laadukkaita tuotteita järkihintaan. vidaXL toimii tällä hetkellä useissa Euroopan maissa ja Australiassa.