Kodin tarvikkeet ja palvelut

Tältä sivulta löydät verkkokauppoja, jotka myyvät kodin tarvikkeita ja palveluja, kaikkea kotiin. Klikkaamalla verkkokaupan otsikkoa tai banneria, pääset tutustumaan kauppojen tarjontaan ja hyödyntämään parhaat tarjoukset.

Sisältää kaupallista yhteistyötä*Finlayson*
Jo vuodesta 1820 Finlayson on ollut skandinaavisen ja pohjoismaisen tekstiilin edelläkävijä. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus on tehnyt Finlaysonista Suomen suosituimman tekstiilialan yrityksen. Valikoimasta löydät tänä päivänä kattavan valikoiman kodintekstiilejä: luomupussilakanoista arjen kestäviin vaatteisiin.


Iittala*
Iittalan verkkokaupasta löydät Iittalan, Arabian, Hackmanin ja Fiskarsin kodintuotteiden laajan ja monipuolisen valikoiman sekä valikoidut sarjat ruotsalaisen Rörstrandin astioista. Tuotteet tunnetaan brändistä, johon kuluttajat voivat luottaa, sillä tuotteiden laatu ja erinomainen käyttökokemus säilyvät kerta toisensa jälkeen. Iittala Group on osa kansainvälistä Fiskars-konsernia, joka tarjoaa laajan valikoiman kuluttajatuotteita kotiin ja puutarhaan.


Mulletoi– tylsän elämän vihollinen*
Verkkokauppa Mulletoi on suomalainen vuonna 2004 perustettu hauskoihin ja kekseliäisiin lahjatavaroihin keskittyvä verkkokauppa. Liikeidean ydin on "Mulle toi" –reaktio, joka ajaa meitä eteenpäin etsiessämme uusia rajoja rikkovia hittituotteita ympäri maailman. Verkkokaupan valikoimassa on melkein 2000 erilaisia vempainta, peleliä, koriste-esinettä ja keksintöä kotiin, toimistoon ja vapaa-ajalle.


Taitaentehty*
Taitaentehty on verkkokauppa, joka myy kotimaisia käsityöläisten käsintehtyjä tuotteita. Taitaentehty haluaa tuoda tunnettavuutta ja arvostusta suomalaisille käsityöläisille sekä edistää lähituotantoa ja ekologisuutta. Taitaentehty tarjoaa suomalaisia käsintehtyjä tuotteita villasukista ja perinteisistä puuleluista sisustustauluihin ja lasten vaatteisiin. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja soveltuvat lahjoiksi tai esimerkiksi oman kodin sisustukseen.


Dustinhome*
Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden ja kodinelektroniikan jälleenmyyjä verkossa. Yritys tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman tuotteita erittäin houkuttelevaan hintaan.


vidaXL*
vidaXL on kansainvälisesti tunnettu verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kotiin, puutarhaan, autotalliin ja kaikenlaisiin tee-se-itse -projekteihin. Ideana on tarjota suuri valikoima laadukkaita tuotteita järkihintaan. vidaXL toimii tällä hetkellä useissa Euroopan maissa ja Australiassa.