Tinder-opas

Tinder-oppaan avulla opit käyttämään suosittua deittailusovellusta. Tinder on helppokäyttöinen ja selkeä deittailusovellus, jota voit käyttää älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tällä Tinder-ohjeella pääset hyvin alkuun. Sisältää kaupallista yhteistyötä*


Tinder on perusominaisuuksiltaan ilmainen nettideittailun mobiilisovellus. Tinderiä on helppo käyttää, sillä se toimii suomen kielellä älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneen selaimessa. Tinder hyödyntää käyttäjän sijaintitietoja GBS-paikannuksen (Global Positioning System) avulla ja etsii lähellä olevia muita Tinder-käyttäjiä. Tinder ehdottaa käyttäjien profiileja ja niistä voit joko tykätä tai et. Tykkäys molemmilta osapuolilta johtaa Tinder-parin muodostumiseen. Sitten voit viestitellä sovelluksen kautta Tinder-parisi kanssa ja katsoa, mihin se johtaa.

Näin aloitat Tinderin käytön

Mene ensin älypuhelimellasi tai tabletillasi laitteesi sovelluskauppaan ja lataa Tinder.

  • Vaihda puhelinliittymäsi Telialle. Liittymän vaihtajalle kaupan päälle 50€ laite-etuseteli Telia Kauppaan. Ei määräaikaisuutta. Hyödynnä Telia-tarjous tästä

Google Play
Apple Store

Seuraavaksi rekisteröidy Tinder-sovellukseen käyttämällä Facebook-kirjautumista tai kirjaudu puhelinnumerollasi, jos sinulla ei ole Facebook-profiilia. Voit siis käyttää Tinderiä myös ilman Facebookia. Facebook-kirjautuminen on nopeampi, sillä Tinder hakee käyttäjän perustiedot Facebookista ja luo niistä perusprofiilin (etunimi, ikä, kuvat). Kun olet edennyt tähän saakka, voit täydentää ja muokata profiilia mielesi mukaan.

Voit käyttää Tinderiä myös pc-tietokoneella, mitään asennuksia ei tarvita, sillä Tinder toimii selaimella. Mene Tinder Online  ja kirjaudu sisään Facebookilla tai puhelinnumerollasi, jos sinulla ei ole Facebook-profiilia. Tinder Online käyttöliittymä toimii samaan tapaan kuin mobiilisovellus.

Kilpailut ja Arvonnat 2024


Klikkaa
Voita 1000€ matkalahjakortti*


Tinderin käyttö

Kun olet kirjautunut Tinderin käyttäjäksi, täydennä profiiliasi lisäämällä tai vaihtamalla kuvia ja kirjoittamalla profiilitekstin. Jos haluat runsaasti tykkäyksiä sinua kiinnostavilta henkilöiltä, tee laadukas profiili. Kiinnostava profiili muodostuu laadukkaista kuvista ja mielenkiintoisesta profiilitekstistä. Kuvilla herätät huomion ja tekstillä mielenkiinnon. Anna profiilitekstissä riittävästi tietoa itsestäsi ja mitä olet hakemassa.

Tinderissä ja muissakin deittipalveluissa kuvat ja ulkonäkö ovat tärkeitä. Kun otat profiilikuvia, pukeudu puoleensa vetävästi ja muutenkin laita itsesi edustavaan kuntoon ulkonäön suhteen. Deittiprofiili on persoonallinen mainos, joka tuottaa tulosta, jos teet sen tyylikkäästi.

Tinderin asetuksissa voit määrittää etäisyyden, jolta haet seuraa sekä ikäryhmän ja sukupuolen. Voit myös määrittää oman profiilin näkymisen ja ilmoitusasetukset.

Tinderin käyttöliittymä on helppo käyttää joko painikkeiden avulla tai pyyhkimällä näyttöä sormin. Käytön kannalta tärkeimmät painikkeet ovat vihreä sydän = Tykkää, sininen tähti = Super Like ja punainen rasti = Ei kiinnosta. Voit tykätä myös pyyhkimällä profiilikuvan oikealle, supertykätä pyyhkimällä ylös tai jos sinua ei kiinnosta, niin vasemmalle. Kun sinulle tulee osuma (match) toisen Tinder-käyttäjän kanssa, voit viestitellä hänen kanssaan. Tarvittaessa voit myös poistaa osumia. Hankkimalla maksullisen Tinder Plus tai Tinder Gold -tilin, saat lisäominaisuuksia käyttöösi.


Tinder-treffit

Jos olet löytänyt jonkun mielenkiintoisen ehdokkaan, viestitellyt hänen kanssaan ja haluatte molemmat tutustua toisiinne, on treffien aika. Tinder-treffit voit sopia aivan perinteiseen tapaan kahvilaan tai muuhun julkiseen tilaan tai paikkaan, jossa voi keskustella ja tutustua. Ensitreffeillä selviää, onko kiinnostusta jatkaa tutustumista.

Tietoa itsetunnon kohotukseen: Hyvä itsetunto


Tinderin uudelleen aktivoiminen

Jos haluat nollata profiilisi ja aloittaa pyyhkimisen alusta, tehdä siis uuden kierroksen ilmaisversiota käyttäen, poista Tinderin asetuksista tilisi ja profiilisi. Menetät silloin kaikki entiset matchit eli osumat. Sitten aktivoi uudestaan Tinder-tilisi ja profiilisi. Nyt voit aloittaa taas uutena käyttäjänä ja arvioida uudestaan tykkäyksesi. Vaihtoehtoisesti voit laittaa tilisi tauolle, jolloin säilytät entisen profiilisi.


Tinderin poistaminen

Kun Tinder on tehnyt tehtävänsä ja et enää tarvitse sitä, voit poistaa sen mobiililaitteeltasi. Se onnistuu siten, että menet Tinderin asetuksiin ja sitä kautta poistat Tinder-tilin. Sen jälkeen voit poistaa koko sovelluksen laitteelta. Lopuksi poista Tinder myös Facebookin sovellusasetuksista, jos olet käyttänyt Tinderiä Facebook-kirjautumisella: Asetukset > Sovellukset > Tinder.

Kokeile perinteisiä deittipalveluja


Tinder on yksi hyvä työkalu nettideittailijan työkalupakissa. Tinderin lisäksi voi käyttää useita muita nettideittipalveluja, ilmaisia ja maksullisia. Käyttämällä useita eri palveluja, varmistat onnistumisen seuranhaussa. Kaikkiin alla oleviin deittipalveluihin voit rekisteröityä maksutta. Voit tutustua deittipalveluihin ilmaiseksi perusjäsenenä. Jos jostakin palvelusta näyttäisi löytyvän kiinnostavaa seuraa, voit aktivoida maksullisen jäsenyyden.


Suomen kaltaisessa pitkien välimatkojen maassa nettideittailu on ylivoimaisesti parhain tapa etsiä itselleen sopivaa kumppania. Rohkeasti kokeilemalla saat kokemusta nettideittailijana ja löydät itsellesi seuraa. Kokeile heti yhtä tai useampaa deittipalvelua ja onnistu.

Kokeile deittipalveluja ilmaiseksi

Match - klikkaa ja kokeile ilmaiseksi*
Kokeile Seuraajokaiselle ilmaiseksi*
Kokeile Eliittikumppania maksutta*

Lue myös:
Nettideittailu
Nettideittipalvelut
Onnellisuus-artikkeli
Elämäntaito-opas

Rahoituspalvelut deittailijoille

Raha ja rakkaus ovat nykyihmisen tärkeimpiä perustarpeita. Molemmat tarpeet kannattaa laittaa hyvään kuntoon, niin voit elää tyytyväistä ja hyvää elämää.

Tutustu ja käytä:
Miten saada rahaa
Sijoittajan opas
Rahoitustarjous
Lainojen yhdistäminen
Lainojen vertailupalvelut
Talous- ja velkaneuvonta


Muut suositut artikkelit

Kohennusta: Hyvä itsetunto
Raitistelu: Raitis elämä
Hyvä olo: Hyvän olon opas
Kotoilu: Viihtyisä koti
Vapaa-aika: Harrastukset
Sosiaalisuus: Ihmissuhteet
Vahvista: Immuniteettisi 
Talous kuntoon: Lainojen yhdistäminen
Iloa elämään: Iloa elämään-opas
Uusi puhelin: Suosituimmat älypuhelimet
Uusi kotiVuokra-asunnot
Edullisempaa sähköäSähkön kilpailutusohje
Uusi työAvoimet työpaikat hakukone
Huolehdi terveydestäsiTerveys ja hyvinvointi
Opi uusia taitoja ilmaiseksiDataopisto
Lisää rahaa: Miten saada rahaa

Lähteet
Tinder.com