Velkajärjestelyn opas

Velkajärjestely on toimenpide, jolla ylivelkaantunut henkilö järjestää velkansa uudelleen, saadakseen taloutensa kuntoon. Velkajärjestelyn voi tehdä nopeasti omin päin yhdistämällä velkojaan yhdeksi edulliseksi lainaksi tai käyttämällä apuna kunnallista talous- ja velkaneuvontaa tai Takuusäätiön palveluja. Tämä artikkeli opastaa sinua tekemään velkajärjestelyn omin päin. Käytä sivulla esiteltyjä palveluja ja ratkaise velkaongelmasi.
Velkaneuvonta

Velkajärjestely omin päin on helppo tehdä. Velkojen yhdistely on järkevä ja nopea ratkaisu velkojen järjestelyyn. Se tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois.

Moni suomalainen on ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja tehnyt ostoja luottokortilla. Pikalainat, kulutusluotot ja luottokorttiostot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat lainat. Jos pieniä kulutusluottoja ja lainoja on kertynyt useita, niiden korot kohoavat kohtuuttoman suuriksi ja rahasi kuluvat lainojen hoitokuluihin.

Tällaisessa tilanteessa on järkevää tehdä ns. lainojen yhdistely. Hakemalla riittävän suuren ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman yhdistelylainan, voit maksaa pois kaikki kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat. Yhdiställä velat, hoidat vain yhtä edullista luottoa. Näin helpotat talouttasi ja rahaa jää muuhunkin elämään.

Velkajärjestely omin päin - Talous tasapainoon


Talouden saat tasapainoon näillä toimilla:
  1. Lisää tuloja
  2. Vähennä menoja
  3. Yhdistä velat
Tulojen lisääminen onnistuu pyytämällä palkankorotus, hakemalla lisätyö, vaihtamalla paremmin palkattuun työhön tai perustamalla oma yritys. Menoja voit vähentää kulutusta vähentämällä.

Velkojen yhdistäminen on nopea ja toimiva ratkaisu ulos velkakierteestä. Tähän keinoon voit turvautua, jos sinulle myönnetään yhdistelylainaa. Takuusäätiö suosittelee tätä keinoa nopeana ratkaisuna pois velkakierteestä ja talouden kuntoon laittamiseen. Jos haluat nopean ratkaisun, tee velkajärjestely omin päin, muihin ratkaisuihin on aikaa varattava paljon enemmän.

On erittäin tärkeää, että toimit velkojesi järjestelyssä ajoissa. Ei kannata päästää taloustilannettaan niin huonoksi, että luottotiedot ehtivät mennä maksamattomien laskujen ja lainanlyhennysten takia. Toimi viivyttelemättä, säilytä luottotietosi, kevennä lainanhoitokulusi ja vältä velkaongelmat!
Ratkaisu: Yhdistä velat - säilytä luottotietosi


Tee näin:
  1. Arvioi rahantarpeesi
  2. Hae yhdistelylainaa ja vertaile tarjouksia
  3. Hyväksy tarjous ja nosta rahat tilillesi
  4. Maksa pois vanhat velat
  5. Hoida yhtä edullista luottoa
Lainojen yhdistäminen on toimiva ja nopea ratkaisu, joka vähentää velkojen hoitokuluja, vähentää laskujen määrää, yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja lievittää talousasioista johtuvaa stressiä.

Tältä sivulta löydät maksuttomia ja luotettavia palveluja lainojen yhdistelyyn ja lainan hakemiseen pankeista ja muista rahoitusyhtiöstä. Tee maksuton hakemus ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto lainatarjouksista. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka et olisi varma, myönnetäänkö sinulle yhdistelylainaa. Tee hakemus, niin näet, mikä tilanteesi on.

Toimi heti ja ratkaise velkaongelmasi hakemalla lainatarjoukset yhdestä tai useammasta palvelusta. Valitse itsellesi sopiva yhdistelylaina riittävän pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla, niin selviät jatkossa helposti raha-asioiden hoitamisesta.Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista.

Ilmaisia palveluja lainojen yhdistelyyn

Omalaina - hae halpa yhdistelylaina
HaeNyt - Lainaa vakuudetta
Yhdistälainoja - palvelu
Fixura - Yhdistä pienet lainat
Fellow Finance -yhdistelylaina
Rahalaitos -hae lainojen yhdistelyä
Vertaa lainoja -hae yhdistelylaina
Bigbank -hae edullinen yhdistelylaina
Komplett Bank - hae edullinen yhdistelylaina
Rahoituslaitos: Hae lainojen yhdistelyä
Hae lainojen yhdistelyä Lainaa24-palvelusta
Lainojen yhdistely on helpoin ja nopein tapa tehdä velkajärjestely. Muut hitaammat tavat ovat: turvautuminen Takuusäätiön palveluihin tai oman kuntasi talous- ja velkaneuvontaan. Lue näistä palveluista tarkemmin: Raha-asiat kuntoon -sivulta.

Tutustu myös: Tietoja lainojen yhdistelypalveluista

Huom! Tallenna sivu kirjanmerkiksi, niin voit  helposti ja nopeasti palata takaisin tälle velkajärjestelyn info-sivulle. Sivua ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti, joten löydät nopeasti parhaimmat Suomessa käytettävissä olevat palvelut velkaongelmien ratkaisemiseen.