Velkajärjestely

Velkajärjestely on toimenpide, jolla ylivelkaantunut henkilö järjestää velkansa uudelleen, saadakseen taloutensa kuntoon. Tämä artikkeli opastaa sinua tekemään velkajärjestelyn omin päin, yhdistämällä velkoja yhdeksi edulliseksi lainaksi. Käytä sivulla esiteltyjä palveluja, jotka tarjoavat nopean ratkaisun ja helpotuksen velkaongelmiisi ja rahahuoliisi. Kilpailuta edullisin järjestelylaina.


Huom! Korkokattoinfo 20 %. 1.9.2019 lakimuutoksen jälkeen on erittäin suositeltavaa ja kannattavaa kilpailuttaa ja yhdistää lainoja uuteen ja edullisempaan. Tutustu ja käytä sivulla esiteltyjä palveluja.
Velkaneuvonta


Velkajärjestely omin päin on helppo tehdä. Velkojen yhdistely on järkevä ja nopea ratkaisu velkojen järjestelyyn. Se tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois.

Moni suomalainen on ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja tehnyt ostoja luottokortilla. Pikalainat, kulutusluotot ja luottokorttiostot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat lainat. Jos pieniä kulutusluottoja ja lainoja on kertynyt useita, niiden korot kohoavat kohtuuttoman suuriksi ja rahasi kuluvat lainojen hoitokuluihin.

Tällaisessa tilanteessa on järkevää tehdä ns. lainojen yhdistely. Hakemalla riittävän suuren ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman yhdistelylainan, voit maksaa pois kaikki kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat. Yhdiställä velat, hoidat vain yhtä edullista luottoa. Näin helpotat talouttasi ja rahaa jää muuhunkin elämään. Viivyttely on korkojen takia kallista, joten toimi heti ja säästä rahaa käyttämällä sivulta löytyviä palveluja.

Lainojen yhdistely on nopea ratkaisu

 • Täytä lainahakemus
 • Valitse lainatarjouksista sopivin
 • Rahat maksetaan tilillesi
 • Maksa vanhat kalliit lainat pois
Velkajärjestely omin päin


Talouden saat tasapainoon näillä toimilla:
 1. Lisää tuloja
 2. Vähennä menoja
 3. Yhdistä velat

Tuloja voit lisätä pyytämällä palkankorotuksen, hakemalla lisätyön, vaihtamalla paremmin palkattuun työhön tai perustamalla oman yrityksen (päätoimisen tai sivutoimisen). Vähennä menoja järkeistämällä kulutusta ja lainojasi.

Velkojen yhdistäminen on nopea ja toimiva ratkaisu ulos velkakierteestä. Tähän keinoon voit turvautua, jos sinulle myönnetään yhdistelylainaa. Tätä keinoa voi käyttää nopeana ratkaisuna velkakierteen lopettamiseen ja talouden kuntoon laittamiseen. Jos haluat nopean ratkaisun, tee velkajärjestely omin päin, muihin ratkaisuihin on aikaa varattava paljon enemmän.
On erittäin tärkeää, että toimit velkojesi järjestelyssä ajoissa. Siten voit välttää maksuhäiriömerkinnän, luottotietojen menettämisen ja ulosoton. Älä päästä taloustilannettasi niin huonoksi, että luottotietosi ehtivät mennä maksamattomien laskujen ja lainanlyhennysten takia. Toimi heti, sillä viivyttely käy korkojen takia kalliiksi, näin säilytät myös luottotietosi, kevennät lainanhoitokulusi ja vältät velkaongelmat!

Ratkaisu: Yhdistä velat järjestelylainalla

Tee näin:
 1. Arvioi rahantarpeesi
 2. Hae yhdistelylainaa ja vertaile tarjouksia
 3. Hyväksy tarjous ja nosta rahat tilillesi
 4. Maksa pois vanhat velat
 5. Hoida yhtä edullista luottoa

Lainojen yhdistäminen on toimiva ja nopea ratkaisu, joka vähentää velkojen hoitokuluja, vähentää laskujen määrää, yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja lievittää talousasioista johtuvaa stressiä.


Tältä sivulta löydät maksuttomia ja luotettavia palveluja lainojen yhdistelyyn ja lainan hakemiseen pankeista ja muista rahoitusyhtiöstä. Tee maksuton hakemus ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto lainatarjouksista. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka et olisi varma, myönnetäänkö sinulle yhdistelylainaa. Tee hakemus, niin näet, mikä tilanteesi on.
Toimi heti ja ratkaise velkaongelmasi hakemalla lainatarjoukset yhdestä tai useammasta palvelusta. Valitse itsellesi sopiva yhdistelylaina riittävän pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla, niin selviät jatkossa helposti raha-asioiden hoitamisesta.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista.

Ratkaisuja lainojen yhdistelyyn


Käytä alla olevia palveluja ja tee heti lainojen yhdistelyhakemus yhteen tai useampaan palveluun. Saat nopeasti useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman. On järkevää toimia välittömästi, sillä vain siten saat korkokulusi kuriin. Toimi heti, niin säästät ja rahasi alkavat riittämään muuhunkin elämään kuin lainojen lyhentämiseen. 

Omalaina - hae edullinen yhdistelylaina

Otso Laina - vertaa yhdistelylainat hetkessä

Motty auttaa yhdistämään lainasi

Zmarta - yhdistä lainasi parissa minuutissa

Hae lainojen yhdistelyä Lainaa24-palvelusta

HaeNyt - Lainaa vakuudetta

Fellow Finance -yhdistelylaina

Rahalaitos -hae lainojen yhdistelyä

Vertaa lainoja -hae yhdistelylaina

Bigbank -hae edullinen yhdistelylaina

Komplett Bank - hae edullinen yhdistelylaina


Lainojen yhdistely on helpoin ja nopein tapa tehdä velkajärjestely. Jos sinulla on raskas velkataakka, tämä ei välttämättä riitä, vaan sinun on turvauduttava myös yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Apua velkoihin saat valtion oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonnasta tai Takuusäätiöstä. Lue näistä palveluista tarkemmin: Raha-asiat kuntoon -sivulta.

Tutustu myös: Tietoja lainojen yhdistelypalveluista
Huom! Tallenna sivu kirjanmerkiksi, niin voit  helposti ja nopeasti palata takaisin tälle velkajärjestelyn info-sivulle. Sivua ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti, joten löydät nopeasti parhaimmat Suomessa käytettävissä olevat palvelut velkaongelmien ratkaisemiseen.