Talous- ja velkaneuvonta

Talous ja velkaneuvonta on opas, jonka avulla voit järjestellä lainasi ja velkasi uudelleen. Lainojen yhdistely on useimmille paras ja käyttökelpoisin ratkaisu. Lainojen yhdistämisellä säästät lainanhoitokuluissa ja rahaa jää muuhunkin elämään. Tutustu talous- ja velkaneuvontaoppaaseen ja ratkaise talous- ja velkaongelmasi nopeasti ja helposti.

Sisältää kaupallista yhteistyötä*

Huom!
Kuluttajansuojalakiin tehty väliaikainen muutos lainojen korkokattoon jatkuu ja se on voimassa 1.1.2021 - 30.9.2021. Kulutusluottojen enimmäiskorko on määräaikaisesti enintään 10 %. Nyt on sopiva aika hakea edullista järjestelylainaa ja laittaa talouttaan kuntoon.

Pikaratkaisu tästä: Yhdistä lainasi nopeasti*

Velkaneuvonta

Velkajärjestely omin päin on helppo tehdä. Velkojen yhdistely järjestelylainalla on järkevä ja nopea ratkaisu velkaongelmaan. Se tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla aikaisemmin otetut kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois.


Jos olet ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja tehnyt ostoja luottokortilla, voi lainojen hoitokulut tulla kalliiksi.  Pikalainat, kulutusluotot ja luottokorttiostot ovat korko-ja hoitokuluiltaan suurempia kuin isommat lainat. Jos pieniä kulutusluottoja ja lainoja on kertynyt useita, niiden korko- ja hoitokulut kohoavat liian korkealle.

Jos olet velkaantunut kuin Suomen valtio, toimi samoin kuin valtiokin toimii, hae uusi halvempi laina ja maksa vanhat velat pois. Jatkossa tulet paremmin toimeen yhden edullisen lainan kanssa.

Tällaisessa tilanteessa on siis järkevää tehdä ns. lainojen yhdistely. Hakemalla riittävän suuren ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman yhdistelylainan, voit maksaa pois kaikki kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat. Yhdiställä velat, hoidat vain yhtä edullista luottoa. Näin helpotat talouttasi ja rahaa jää muuhunkin elämään. Viivyttely on kallista, joten toimi heti ja säästä rahaa käyttämällä sivulta löytyviä palveluja.
Lainojen yhdistely on nopea ratkaisu

 1. Tutustu palveluihin, valitse sopivat
 2. Täytä yksi tai useampi lainahakemus
 3. Valitse lainatarjouksista sopivin
 4. Rahat maksetaan tilillesi
 5. Maksa vanhat kalliit lainat pois
 6. Hoida yhtä edullista luottoa
Velkajärjestely omin päin


Talouden saat tasapainoon näillä toimilla:
 1. Lisää tuloja
 2. Vähennä menoja
 3. Yhdistä velat
 4. Tee yksityishenkilön velkajärjestely tarvittaessa

Tuloja voit lisätä pyytämällä palkankorotuksen, hakemalla lisätyön, vaihtamalla paremmin palkattuun työhön tai perustamalla oman yrityksen (päätoimisen tai sivutoimisen). Vähennä menoja järkeistämällä kulutusta ja lainojasi. Klikkaa ja lue: Miten saada lisää rahaa.

Velkojen yhdistäminen on nopea ja toimiva ratkaisu ulos velkakierteestä. Tähän keinoon voit turvautua, jos sinulle myönnetään yhdistelylainaa. Tätä keinoa voi käyttää nopeana ratkaisuna velkakierteen lopettamiseen ja talouden kuntoon laittamiseen. Jos haluat nopean ratkaisun, tee velkajärjestely omin päin, muihin ratkaisuihin on aikaa varattava paljon enemmän.

Tämän artikkelin ja sivun lopusta (sekä navigoinnista) löydät linkin artikkeliin, josta saat tietoa yksityishenkilön velkajärjestelyn tekemisestä. Se on tarpeen, jos velkataakkasi on hyvin raskas.

On erittäin tärkeää, että toimit velkojesi järjestelyssä ajoissa. Siten voit välttää maksuhäiriömerkinnän, luottotietojen menettämisen ja ulosoton. Älä päästä taloustilannettasi niin huonoksi, että luottotietosi ehtivät mennä maksamattomien laskujen ja lainanlyhennysten takia. Toimi heti, sillä viivyttely käy korkojen takia kalliiksi, näin säilytät myös luottotietosi, kevennät lainanhoitokulusi ja vältät velkaongelmat!
Ratkaisu: Yhdistä velat järjestelylainalla

Tee näin:
 1. Arvioi rahantarpeesi
 2. Hae yhdistelylainaa ja vertaile tarjouksia
 3. Hyväksy tarjous ja nosta rahat tilillesi
 4. Maksa pois vanhat velat
 5. Hoida yhtä edullista luottoa

Lainojen yhdistäminen on toimiva ja nopea ratkaisu, joka vähentää velkojen hoitokuluja, vähentää laskujen määrää, yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja lievittää talousasioista johtuvaa stressiä.


Tältä sivulta löydät maksuttomia ja luotettavia palveluja lainojen yhdistelyyn ja lainan hakemiseen pankeista ja muista rahoitusyhtiöstä. Tee maksuton hakemus ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto lainatarjouksista. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka et olisi varma, myönnetäänkö sinulle yhdistelylainaa. Tee hakemus, niin näet, mikä tilanteesi on.
Toimi heti ja ratkaise velkaongelmasi hakemalla lainatarjoukset yhdestä tai useammasta palvelusta. Valitse itsellesi sopiva yhdistelylaina riittävän pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla, niin selviät jatkossa helposti raha-asioiden hoitamisesta.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista.
Ratkaisuja lainojen yhdistelyyn


Käytä alla olevia palveluja ja tee heti lainojen yhdistelyhakemus yhteen tai useampaan palveluun. Saat nopeasti useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman. On järkevää toimia välittömästi, sillä vain siten saat korkokulusi kuriin. Toimi heti, niin säästät ja rahasi alkavat riittämään muuhunkin elämään kuin lainojen lyhentämiseen. 


Omalaina - hae edullinen yhdistelylaina*

Lainamarkkina-yhdistelylainat*

Suomen Yhdistelylaina-palvelu*

Fixura-vertaislainapalvelu*

Zmarta - yhdistä lainasi parissa minuutissa*

Lainojen yhdistely Lainaa24-palvelussa*

Rahalaitos -hae lainojen yhdistelyä*

Komplett Bank - hae edullinen yhdistelylaina*


Lainojen yhdistely on helpoin ja nopein tapa tehdä velkajärjestely. Jos sinulla on raskas velkataakka, tämä ei välttämättä riitä, vaan sinun on turvauduttava myös yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Apua velkoihin saat valtion oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonnasta tai Takuusäätiöstä. Lue näistä palveluista tarkemmin: Raha-asiat kuntoon -sivulta. Velkaongelmista on mahdollista selviytyä hakemalla aktiivisesti itselle sopivia ja toimivia ratkaisuja. Aktiivisella toiminnalla löydät ratkaisut ja saat taloutesi ja elämäsi taas tasapainoon.

Lue artikkeli: Velkaneuvonta
Tutustu myös: Tietoja lainojen yhdistelypalveluista

Huom! Tallenna sivu kirjanmerkiksi, niin voit  helposti ja nopeasti palata takaisin tälle velkajärjestelyn info-sivulle. Sivua ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti, joten löydät nopeasti parhaimmat Suomessa käytettävissä olevat palvelut velkaongelmien ratkaisemiseen.