Talous- ja velkaneuvonta

Talous ja velkaneuvonta on opas, josta löydät tietoa palveluista, joiden avulla voit järjestellä lainasi ja velkasi uudelleen. Lainojen yhdistely on useimmille paras ja käyttökelpoisin ratkaisu. Lainojen yhdistämisellä säästät lainanhoitokuluissa ja rahaa jää muuhunkin elämään. Käytä ilmaisia palveluja ja ratkaise talous- ja velkaongelmasi nopeasti ja helposti. Sisältää kaupallista yhteistyötä*
Jos olet velkaantunut kuin Suomen valtio, toimi samoin kuin valtiokin toimii, hae uusi halvempi laina ja maksa vanhat velat pois. Jatkossa tulet paremmin toimeen yhden edullisemman lainan kanssa.

Yhdistelylaina-tarjoukset on maksuttomia, eivätkä velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi tarjoukset. Tee ilmainen hakemus ja ota heti selvää,  millaisen tarjouksen sinä voit saada helpottaaksesi talouttasi!

Huom! 1.10.2023 lähtien korkokatto on 15% + viitekorko. Kaikki sivulla esitellyt lainantarjoajat noudattavat korkokattoa ja huomioivat yhdistelylainatarjouksessa asiakkaan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan (nimelliskorko 4,50–20% välillä).

Esimerkkilaskelma yhdistelylainasta
Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92%. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,50–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

Testaa helposti ja maksutta oman talouden luottokelpoisuus ja luottotiedot tekemällä lainahakemus yhteen tai useampaan palveluun. 

Mistä tietää onko luottotiedot kunnossa? Lainan tarjoaja tarkistaa automaattisesti luottotietosi ja -kelpoisuutesi. Jos saat lainatarjouksia, luottokelpoisuutesi on kunnossa, jos et, luottokelpoisuudessa on korjaamisen varaa.Nopeita ratkaisuja lainojen yhdistelyyn


Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista. 

Klikkaa heti ja järjestele lainasi helposti ja nopeasti.
Esimerkkilaskelma yhdistelylainasta
Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92%. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä.

Velkaneuvonta

Velkajärjestely omin päin on helppo tehdä. Velkojen yhdistely järjestelylainalla on järkevä ja nopea ratkaisu velkaongelmaan. Se tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla aikaisemmin otetut kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois.

Jos olet ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja tehnyt ostoja luottokortilla, lainojen hoitokulut tulevat kalliiksi.  Pikalainat, kulutusluotot ja luottokorttiostot ovat korko-ja hoitokuluiltaan suurempia kuin isommat lainat. Kun pieniä kulutusluottoja ja lainoja on kertynyt useita, niiden korko- ja hoitokulut kohoavat liian korkealle.

Jos olet velkaantunut kuin Suomen valtio, toimi samoin kuin valtiokin toimii, hae uusi halvempi laina ja maksa vanhat velat pois. Jatkossa tulet paremmin toimeen yhden edullisen lainan kanssa.

Tällaisessa tilanteessa on siis järkevää tehdä ns. lainojen yhdistely. Hakemalla riittävän suuren ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman yhdistelylainan, voit maksaa pois kaikki kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat. Yhdiställä velat, hoidat vain yhtä edullista luottoa. Näin helpotat talouttasi ja rahaa jää muuhunkin elämään. Viivyttely on kallista, joten toimi heti ja säästä rahaa käyttämällä sivulta löytyviä palveluja.

Lainojen yhdistely on nopea ratkaisu

 1. Tutustu palveluihin, valitse sopivat
 2. Täytä yksi tai useampi lainahakemus
 3. Valitse lainatarjouksista sopivin
 4. Rahat maksetaan tilillesi
 5. Maksa vanhat kalliit lainat pois
 6. Hoida yhtä edullista luottoa


Velkajärjestely omin päin

Talouden saat tasapainoon näillä toimilla:
 1. Lisää tuloja
 2. Vähennä menoja
 3. Yhdistä velat
 4. Tee yksityishenkilön velkajärjestely tarvittaessa

Tuloja voit lisätä pyytämällä palkankorotuksen, hakemalla lisätyön, vaihtamalla paremmin palkattuun työhön tai perustamalla oman yrityksen (päätoimisen tai sivutoimisen). Vähennä menoja järkeistämällä kulutusta ja lainojasi.

Velkojen yhdistäminen on nopea ja toimiva ratkaisu ulos velkakierteestä. Tähän keinoon voit turvautua, jos sinulle myönnetään yhdistelylainaa. Tätä keinoa voi käyttää nopeana ratkaisuna velkakierteen lopettamiseen ja talouden kuntoon laittamiseen. Jos haluat nopean ratkaisun, tee velkajärjestely omin päin, muihin ratkaisuihin on aikaa varattava paljon enemmän.

Tämän artikkelin ja sivun lopusta (sekä navigoinnista) löydät linkin artikkeliin, josta saat tietoa yksityishenkilön velkajärjestelyn tekemisestä. Se on tarpeen, jos velkataakkasi on hyvin raskas.

On erittäin tärkeää, että toimit velkojesi järjestelyssä ajoissa. Siten voit välttää maksuhäiriömerkinnän, luottotietojen menettämisen ja ulosoton. Älä päästä taloustilannettasi niin huonoksi, että luottotietosi ehtivät mennä maksamattomien laskujen ja lainanlyhennysten takia. Toimi heti, sillä viivyttely käy korkojen takia kalliiksi, näin säilytät myös luottotietosi, kevennät lainanhoitokulusi ja vältät velkaongelmat!

Ratkaisu: Yhdistä velat järjestelylainalla

Tee näin:
 1. Arvioi rahantarpeesi
 2. Hae yhdistelylainaa ja vertaile tarjouksia
 3. Hyväksy tarjous ja nosta rahat tilillesi
 4. Maksa pois vanhat velat
 5. Hoida yhtä edullista luottoa


Helppoja ratkaisuja lainojen yhdistelyyn

Käytä alla olevia palveluja ja tee heti lainojen yhdistelyhakemus yhteen tai useampaan palveluun. Saat nopeasti useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman. 


Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista.


Lainojen yhdistäminen on toimiva ja nopea ratkaisu, joka vähentää velkojen hoitokuluja, vähentää laskujen määrää, yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja lievittää talousasioista johtuvaa stressiä.

Tältä sivulta löydät maksuttomia ja luotettavia palveluja lainojen yhdistelyyn ja lainan hakemiseen pankeista ja muista rahoitusyhtiöstä. Tee maksuton hakemus ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto lainatarjouksista. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka et olisi varma, myönnetäänkö sinulle yhdistelylainaa. Tee hakemus, niin näet, mikä tilanteesi on.

Toimi heti ja ratkaise velkaongelmasi hakemalla lainatarjoukset yhdestä tai useammasta palvelusta. Valitse itsellesi sopiva yhdistelylaina riittävän pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla, niin selviät jatkossa helposti raha-asioiden hoitamisesta.

Lainojen yhdistely on helpoin ja nopein tapa tehdä velkajärjestely. Jos sinulla on raskas velkataakka, tämä ei välttämättä riitä, vaan sinun on turvauduttava myös yksityishenkilön velkajärjestelyyn. Apua velkoihin saat valtion oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonnasta tai Takuusäätiöstä. Lue näistä palveluista tarkemmin: Raha-asiat kuntoon -sivulta. Velkaongelmista on mahdollista selviytyä hakemalla aktiivisesti itselle sopivia ja toimivia ratkaisuja. Aktiivisella toiminnalla löydät ratkaisut ja saat taloutesi ja elämäsi taas tasapainoon.

Selko-opas: Luottotietojen tarkistus
Lue artikkeli: Velkaneuvonta
Lue miten saada: Rahat riittämään
Tutustu myös: Tietoja lainojen yhdistelypalveluista

Huom! Tallenna sivu kirjanmerkiksi, niin voit  helposti ja nopeasti palata takaisin tälle velkajärjestelyn info-sivulle. Sivua ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti, joten löydät nopeasti parhaimmat Suomessa käytettävissä olevat palvelut velkaongelmien ratkaisemiseen.

Keywords: lainojen yhdistäminen, yhdistä lainat, yhdistä lainoja, yhdistelylaina, yhdistä lainat halvin, edullinen yhdistelylaina, kulutusluottojen yhdistäminen, velkojen yhdistäminen, paras yhdistelylaina, yhdistä lainoja, lainat yhdeksi, pikavippien yhdistäminen, mistä yhdistelylaina, yhdistelylaina helposti, yhdistä kaikki lainat, lainojen yhdistelylaina, yhdistä kulutusluotot, yhdistä kalliit lainat, lainojen yhdistely, paras lainojen yhdistäminen, kulutusluotot yhdeksi lainaksi