Apple-tuki Suomi

Tämä sivu on Apple-käyttäjien tieto- ja tukiportaali, jonka avulla voi löytää tietoa, tukea ja käyttöohjeita Applen laitteiden käyttöön ja huoltoon.Steve Jobs, Steve Wozniak ja Ronald Wayne perustivat Applen 1. huhtikuuta 1976 nimellä Apple Computer. Applen suosituimpia laitteita ovat Mac-tietokoneet, iPad-tabletit ja iPhone-älypuhelimet.

Käyttöohjeita ja tukea Apple-käyttäjille

Alla olevien linkkien avulla saat tietoa, tukea ja ohjeita oman Apple-laitteesi käytössä ja hallinnassa. Klikkaa sivut auki ja opi käyttämään laitettasi monipuolisesti, älykkäästi ja taitavasti.

Apple-Suomi

Mac-tuki

OS X -tuki

Mac-ohjelmien tuki

iPhone-tuki

iPad-tuki

iTunes App Store

Applen laitteiden käyttöohjeet ja oppaat

Tuki-resurssit:

Ratkaise Mac-tietokoneesi, iPhone-älypuhelimesi tai iPad-tablettisi ongelmat viemällä tietokoneen/älypuhelimen/tabletin asiantuntijan huollettavaksi. Jos tietokoneen/älypuhelimen/tabletin takuu on voimasssa, vie se takuuhuoltoon. Huolto ja näytön korjaus kannattaa antaa valtuutetun huoltoliikkeen tehtäväksi.

Hae Apple-tukea

Löydä Applen valtuuttamat jälleenmyyjät, huoltoliikkeet ja verkkotuki

Apple-laitteiden tarvikkeet, huollot ja korjaukset


Macpisteen palvelut (Helsinki, Tampere, Tuusula)

Apple-laitteiden tietoturva

Applen laitteet ovat käyttäjän kannalta hyvin tietoturvallisia. Käyttäjän tietosuoja, yksityisyys ja turvallisuus on hyvin turvattu. Paraskaan laitetason suojaus ei kuitenkaan suojaa käyttäjän tekemiltä virheiltä. Siksi myös Applen laitteiden käyttäjien on hyvä tietää perusasiat tietoturvan toteuttamisesta.


Lähteet: Wikipedia, Apple.com