Apple-tuki

Tämä sivu on Apple-käyttäjien tieto- ja tukiportaali, jonka avulla voi löytää tietoa, tukea ja käyttöohjeita Apple-laitteiden käyttöön ja huoltoon.

Steve Jobs, Steve Wozniak ja Ronald Wayne perustivat Applen 1. huhtikuuta 1976 nimellä Apple Computer. Applen laitteita ovat Mac-tietokoneet, iPad-tabletit ja iPhone-älypuhelimet.

Käyttöohjeita ja tukea Apple-käyttäjille

Alla olevien linkkien avulla saat tietoa, tukea ja ohjeita oman Apple-laitteesi käytössä ja hallinnassa. Klikkaa sivut auki ja opi käyttämään laitettasi monipuolisesti, älykkäästi ja taitavasti.

Apple-Suomi

Mac-tuki

OS X -tuki

Mac-ohjelmien tuki

iPhone-tuki

iPad-tuki

iTunes App Store

Tuki-resurssit:

Jos et halua tai osaa itse ryhtyä ratkaisemaan Mac-tietokoneesi, iPhone-älypuhelimesi tai iPad-tablettisi ongelmia, voit viedä tietokoneen/älypuhelimen/tabletin asiantuntijan huollettavaksi. Jos tietokoneen/älypuhelimen/tabletin takuu on voimasssa, vie se takuuhuoltoon.


Applen laitteiden tarvikkeet ja huollot

Macpisteen verkkokauppa

Apple-laitteiden tietoturva

Applen laitteet ovat käyttäjän kannalta hyvin tietoturvallisia. Käyttäjän tietosuoja, yksityisyys ja turvallisuus on hyvin turvattu. Paraskaan laitetason suojaus ei kuitenkaan suojaa käyttäjän tekemiltä virheiltä. Siksi myös Applen laitteiden käyttäjien on hyvä tietää perusasiat tietoturvan toteuttamisesta.

Lähteet: Wikipedia, Apple.com