Velkajärjestelyn opas

Velkajärjestely omin päin on helppo tehdä. Velkojen yhdistely on järkevä ja nopea ratkaisu velkojen järjestelyyn. Se tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois. Yhdiställä velat, hoidat vain yhtä edullista luottoa. Siten helpotat talouttasi ja rahaa jää muuhunkin elämään. Tästä artikkelista löydät selkeän ohjeen ja ratkaisut velkajärjestelyn tekemiseen helposti ja nopeasti.


Velkaneuvonta

Moni suomalainen on ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja tehnyt ostoja luottokortilla. Pikalainat, kulutusluotot ja luottokorttiostot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat lainat. Jos pieniä kulutusluottoja ja lainoja on kertynyt useita, niiden korot kohoavat kohtuuttoman suuriksi ja rahasi kuluvat lainojen hoitokuluihin.

Tällaisessa tilanteessa on järkevää tehdä ns. lainojen yhdistely. Hakemalla riittävän suuren ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman yhdistelylainan, voit maksaa pois kaikki kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat. Näin helpotat talouttasi ja rahaa jää muuhunkin elämään.

Velkajärjestely omin päin

Velkojen yhdistäminen on nopea ja toimiva ratkaisu ulos velkakierteestä. Tähän keinoon voit turvautua, jos sinulle myönnetään yhdistelylainaa. Takuusäätiö suosittelee tätä keinoa nopeana ratkaisuna pois velkakierteestä ja talouden kuntoon laittamiseen. Jos haluat nopean ratkaisun, tee velkajärjestely omin päin, muihin ratkaisuihin on aikaa varattava paljon enemmän.

On erittäin tärkeää, että toimit velkojesi järjestelyssä ajoissa. Ei kannata päästää taloustilannettaan niin huonoksi, että luottotiedot ehtivät mennä maksamattomien laskujen ja lainanlyhennysten takia. Toimi viivyttelemättä ja säilytä luottotietosi, niin voit hallita talouttasi huomattavasti vapaammin. Toimi heti, kevennä lainanhoitokulusi ja vältä velkaongelmat!


Ratkaisu: Yhdistä velat

Lainojen yhdistäminen on toimiva ja nopea ratkaisu, joka vähentää velkojen hoitokuluja, vähentää laskujen määrää, yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja lievittää talousasioista johtuvaa stressiä.

Tältä sivulta löydät maksuttomia ja luotettavia palveluja lainojen yhdistelyyn ja lainan hakemiseen pankeista ja muista rahoitusyhtiöstä. Tee maksuton hakemus ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto lainatarjouksista. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka et olisi varma, myönnetäänkö sinulle yhdistelylainaa. Tee hakemus, niin näet, mikä tilanteesi on.

Hae riittävän suuri yhdistelylaina, jolla voit maksaa pois kaikki kalliit pienlainat, kulutusluotot ja pikavipit, yli jäävän summan voit käyttää ajankohtaisiin hankintoihin ja tarpeisiin tai puskurirahaston kartuttamiseen. Tekemällä lainojen yhdistelyhakemuksen, helpotat elämääsi ja talouttasi.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti ja maksutta joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Toimi heti ja ratkaise velkaongelmasi hakemalla lainatarjoukset yhdestä tai useammasta palvelusta. Valitse itsellesi sopiva yhdistelylaina riittävän pitkällä maksuajalla ja edullisella korolla, niin selviät jatkossa helposti raha-asioiden hoitamisesta.

Hakemalla yhdistelylainaa alla olevista palveluista, voit saada lainaa 50 000 euroon asti, 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Yhdellä hakemuksella tavoitat jopa 20 lainanmyöntäjää. Tee velkajärjestely omin päin, niin saat taloutesi ja elämäsi nopeasti kuntoon.

Maksuttomia palveluja lainojen yhdistelyynKäytä lainojen yhdistelypalveluja maksutta:

HaeNyt - Lainaa vakuudetta
Fixura - Yhdistä pienet lainat
Komplett Bank - hae edullinen yhdistelylaina
Rahoituslaitos: Hae lainojen yhdistelyä
Hae lainojen yhdistelyä Lainaa24-palvelusta
Käytä Yhdistälainoja-palvelua ilmaiseksi

Lainojen yhdistely on helpoin ja nopein tapa tehdä velkajärjestely. Muut hitaammat tavat ovat; turvautuminen Takuusäätiön palveluihin tai oman kuntasi talous- ja velkaneuvontaan. Lue näistä palveluista tarkemmin: Raha-asiat kuntoon -sivulta.
Huom! Tallenna sivu kirjanmerkiksi, niin voit  helposti ja nopeasti palata takaisin tälle velkajärjestelyn info-sivulle. Sivua ylläpidetään ja päivitetään jatkuvasti, joten löydät nopeasti parhaimmat Suomessa käytettävissä olevat palvelut velkaongelmien ratkaisemiseen.