Lainojen yhdistäminen

Velkojen yhdistely on järkiratkaisu. Maksat kerralla kaikki kalliit pikalainat ja kulutusluotot pois ja hoidat yhtä kohtuukorkoista ja edullista yhdistelylainaa. Silloin rahaa jää muuhunkin elämään, kun ne eivät kulu pienlainojen hoitokuluihin. Yhdistä siis velkasi ja hoida monen kalliin pikalainan sijaan yhtä edullista luottoa!
Moni suomalainen on ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja luottokortillakin on usein tullut jotain hankittua. Vaikka pienet luotot ja lainat auttavat silloin, kun tulee äkillinen rahantarve tai hankinta, ovat ne kalliita jos niitä on monta hoidettavavana.

Pienet lainat ja kulutusluotot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat luotot. Jos sinulle on käynyt niin, että pieniä luottoja lainoja on kertynyt useita, voivat niiden hoitokulut kohota kohtuuttoman suuriksi. Silloin sinun kannattaa harkita ns. lainojen yhdistämistä, joka tarkoittaa sitä, että haet kerralla suuremman ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman velkojen yhdistelylainan, jolla maksat kaikki entiset kalliit pienlainat takaisin. Loput edullisesta yhdistelylainasta voitkin sitten käyttää ajankohtaisiin hankintoihin ja tarpeisiin.

Maksuttomia palveluja lainojen yhdistelyyn


Hae velkojen yhdistelylainaa
Rahalaitos: Hae lainaa velkojen yhdistelyyn
Hae edullista vertaislainaa - Lainaajalta

Lainojen yhdistäminen
  • vähentää velkojen hoitokuluja
  • vähentää laskujen määrää
  • yksinkertaistaa taloudenhoitoa
  • lievittää stressiä.