Lainojen yhdistäminen

Velkojen yhdistely on järkevä ratkaisu. Se tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois. Yhdiställä velat, hoidat vain yhtä edullista luottoa. Siten rahaa jää muuhunkin elämään.
Velkaneuvonta

Moni suomalainen on ottanut useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja ja tehnyt ostoja luottokortilla. Pikalainat, kulutusluotot ja luottokorttiostot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat lainat. Jos pieniä kulutusluottoja ja lainoja on kertynyt useita, niiden hoitokulut kohoavat kohtuuttoman suuriksi.

Tällaisessa tilanteessa on järkevää tehdä ns. lainojen yhdistely. Hakemalla riittävän suuren ja korko- ja hoitokuluiltaan edullisemman yhdistelylainan, voit maksaa pois kaikki kalliit pikalainat, kulutusluotot ja muut velat.

Velkajärjestely omin päin

Velkojen yhdistäminen on nopea ja toimiva ratkaisu ulos velkakierteestä. Tähän keinoon voit turvautua, jos sinulle myönnetään yhdistelylainaa. Takuusäätiö suosittelee tätä keinoa yhtenä ratkaisuna pois velkakierteestä ja talouden kuntoon laittamiseen.

On erittäin tärkeää, että toimit velkojesi järjestelyssä ajoissa. Ei kannata päästää taloustilannettaan niin huonoksi, että luottotiedot ehtivät mennä maksamattomien laskujen ja lainanlyhennysten takia. Toimi viivyttelemättä ja säilytä luottotietosi, niin voit hallita talouttasi huomattavasti vapaammin ja tehdä velkajärjestelyn omin päin.

Ratkaisu: Yhdistä velat

Lainojen yhdistäminen on toimiva ja nopea ratkaisu, joka vähentää velkojen hoitokuluja, vähentää laskujen määrää, yksinkertaistaa taloudenhoitoa ja lievittää talousasioista johtuvaa stressiä.

Tältä sivulta löydät maksuttomia ja luotettavia palveluja lainojen yhdistelyyn ja lainan hakemiseen pankeista ja muista rahoitusyhtiöstä. Tee maksuton hakemus ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto lainatarjouksista. Hakemus kannattaa tehdä, vaikka et olisi varma, myönnetäänkö sinulle yhdistelylainaa ja minkä verran myönnetään. Tee hakemus, niin näet, mikä tilanteesi on.

Hae riittävän suuri yhdistelylaina, jolla voit maksaa pois kaikki kalliit pienlainat, kulutusluotot ja pikavipit, yli jäävän summan voit käyttää ajankohtaisiin hankintoihin ja tarpeisiin tai puskurirahaston kartuttamiseen.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti ja maksutta joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Huom! Toimi heti ja ratkaise velkaongelmasi hakemalla lainatarjoukset yhdestä tai useammasta palvelusta ja valitsemalla niistä sinulle sopivin ja edullisin lainojen yhdistelytarjous.

Maksuttomia palveluja lainojen yhdistelyyn

Lisää lainojen yhdistelypalveluja

HaeNyt - Lainaa vakuudetta
Fixura - Yhdistä pienet lainat
Hae velkojen yhdistelylainaa Lainaa24-palvelusta
Rahoituslaitos: Hae lainaa velkojen yhdistelyyn

Lainojen yhdistely on helpoin ja nopein tapa tehdä velkajärjestely. Muita hitaampia tapoja ovat turvautuminen Takuusäätiön palveluihin (jono on n. reilu 5 kk) tai oman kuntasi talous- ja velkaneuvontaan. Lue näistä palveluista tarkemmin: Raha-asiat kuntoon -sivulta.