Kirjakauppa-opas

Tämä sivun tarkoitus on toimia kirjallisuuden ystävien kirjakauppaoppaana. Sivulla esitellään kirja-alan keskeisiä verkkokauppoja ja niiden valikoimaa. Kirjakaupan otsikkoa, linkkejä tai banneria klikkaamalla pääset tutustumaan kaupan valikoimaan. Tässä oppaassa keskitytään perinteisiin kirjoihin.


Adlibris
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita.

Suosituimmat uutuuskirjat
Oppikirjat
Uusimmat lasten- ja nuortenkirjat
Uusimmat käsityökirjat
Lahjakortit


Finlandiakirja
Finlandiakirja on verkossa toimiva antikvariaatti ja noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. Finlandia Kirja -verkkokaupasta kirja-aarteet on helppo löytää selkeän luokittelun ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Verkkokaupassa on monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja toimitukset lähetetään kaikkialle maailmaan.Klikkaa banneria!

Kirjaverkko
Kirjaverkko tarjoaa Suomen parhaimpien kirjahyllyjen antimet. Kirjaverkosta löydät niin uudet kuin käytetyt tietokirjat, runokokoelmat, romaanit ja sarjakuvat. Kaikki samasta verkkokirjakaupasta.

Klikkaa banneria!

Kirjojen Suomi
Tutustu myös: E-kirjaopas.
Katso: Mitä Suomi lukee-tilasto'