Kirjakauppa-opas

Tämä sivun tarkoitus on toimia kirjallisuuden ystävien kirjakauppaoppaana. Sivulla esitellään kirja-alan keskeisiä verkkokauppoja ja niiden valikoimaa. Kirjakaupan otsikkoa, linkkejä tai banneria klikkaamalla pääset tutustumaan kaupan valikoimaan. Tässä oppaassa keskitytään perinteisiin kirjoihin.

Sisältää kaupallista yhteistyötä*


Adlibris*
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita. Klikkaa tästä: Adlibris-kesäale

Oppikirjat*
Uusimmat lasten- ja nuortenkirjat*
Uusimmat käsityökirjat*
Lahjakortit*


Finlandiakirja*
Finlandiakirja on verkossa toimiva antikvariaatti ja noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. Finlandia Kirja -verkkokaupasta kirja-aarteet on helppo löytää selkeän luokittelun ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Verkkokaupassa on monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja toimitukset lähetetään kaikkialle maailmaan.Klikkaa banneria!

Täältä löydät verkkokaupat, joista löydät parhaat ja uusimmat kirjat, e-kirjat, äänikirjat ja lehdet. Klikkaa ja tutustu tarjontaan ja hyödynnä parhaat tarjoukset. 

Tutustu myös: E-kirjaopas.
Katso: Mitä Suomi lukee-tilasto