Kirjat ja lehdet

Tältä sivulta löydät verkkokaupat, joista löydät parhaat ja uusimmat kirjat, e-kirjat, äänikirjat ja lehdet. Klikkaa banneria tai verkkokaupan otsikkoa, tutustu tarjontaan ja hyödynnä parhaat tarjoukset. 

Sisältää kaupallista yhteistyötä*


Adlibris*
Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. Laajan kirjavalikoiman lisäksi verkkokaupasta löytyy myös käsityö- ja askartelutarvikkeita, leluja ja toimistotarvikkeita.


Finlandiakirja*
Finlandiakirja on verkossa toimiva antikvariaatti ja noin 100.000 kirjan valikoimasta löytyy niin edullisia lukukirjoja kuin keräilyharvinaisuuksiakin. Finlandia Kirja -verkkokaupasta kirja-aarteet on helppo löytää selkeän luokittelun ja monipuolisten hakuominaisuuksien avulla. Verkkokaupassa on monipuoliset maksu- ja toimitustapavaihtoehdot ja toimitukset lähetetään kaikkialle maailmaan.


Lehtitukku*
Lehtitukun liikeideana on tarjota lehtitilauksia kampanjahinnoilla. Se tarjoaa sekä suomalaisia että ruotsalaisia lehtiä. Lehtitilaus päättyy aina automaattisesti tilausajan kuluttua umpeen.