Puhelinoperaattorit

Puhelinoperaattorit myyvät kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille mm. internet- ja puhelinliittymiä, sekä kiinteänä laajakaistana, että mobiililaajakaistana. Klikkaa, tutustu ja hyödynnä tarjoukset.


Elisa Saunalahti
Elisalta Saunalahti Huoleton 4G -liittymä 26,90 €/kk. Lisäksi saat bonusta S-Etukortilla! Nyt kannattaa siirtyä Elisalle, saat Huoleton 4G -liittymän edulliseen hintaan 26,90 €/kk (norm. 29,90 €/kk) 12 kk ajan. Liittymä sisältää rajattomasti normaalihintaisia kotimaan puheluita ja viestejä sekä nopean ja rajattoman 50 Mbit/s netin. Klikkaa: Elisan Saunalahti-liittymät ja älypuhelimet.


DNA
Kaikissa DNA:n puheliittymissä on rajaton netti. Kiinteällä kuukausihinnalla pelaat, kuuntelet musiikkia tai surffaat niin paljon kuin haluat. Haluatko rajattomasti puhetta ja viestejä? Vai maksatko mieluummin käytön mukaan? DNA:lta löydät sinulle sopivan puheliittymän. Kaikissa liittymissä rajaton ja kiinteähintainen netti. Ei datakattoa. Klikkaa ja tutustu myös: DNA:n älypuhelimiin.Tutustu ja vertaile suosituimmat älypuhelimet.