Lainavertailu

Lainojen vertailu tarkoittaa lainahakemusta, johon saat useita lainatarjouksia eri rahoituspalveluista. Kun tarvitset edullista lainaa kodin hankintoihin ja muihin tarpeisiin, niin suorita ensin maksuton lainavertailu. Lainavertailun avulla voit kilpailuttaa sinulle sopivan, korkokuluiltaan kohtuullisen lainan: autolainan, remonttilainan tai kulutusluoton. Sisältää kaupallista yhteistyötä*


Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Lainatarjoukset ovat aina maksuttomia.

Huom! 1.10.2023 lähtien korkokatto on 15% + viitekorko.

Esimerkkilaskelma lainasta
Esimerkki lainakustannuksista 500 euron lainasta 1 vuoden maksuajalla: Nimelliskorko 10,40%, Todellinen vuosikorko 10,91%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 29€, Kokonaiskulut 529€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 - 15 vuoden välillä ja korko 4,5% - 20%

Ohje: Käytä liukusäätimiä ja suodata joko summan tai koron mukaan.Kilpailuta laina helposti ja nopeasti. Lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen on helppokäyttöisiä vertailupalveluja. Vertailupalvelussa teet yhden lainahakemuksen ja saat useita lainatarjouksia eri pankeilta, rahoituslaitoksilta ja luotonmyöntäjiltä.

Käyttämällä lainojen vertailupalvelua, lainatarjoukset voidaan toimittaa usein jo saman päivän aikana ja laina maksaa pankkitilillesi 1-3 päivän kuluessa.

Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti joko hyväksyä tai hylätä tarjouksenLainatarjoukset ovat aina maksuttomia.

Valitse lainatarjouksista vapaasti koroiltaan ja muilta lainaehdoiltaan edullisin laina tarpeesi mukaan. Hae heti, niin löydät parhaan lainatarjouksen.


Käytä maksutonta lainojen vertailupalvelua


OmaLaina-palvelu*
OmaLaina on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina-palvelu kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Klikkaa Omalaina - kilpailuta edullisin laina*


Hae helposti lainaa Zmartalta*
Zmartan avulla lainan kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa! Voit kilpailuttaa itsellesi sopivan lainasumman 500-50 000 euron väliltä. Voit löytää helposti sinulle sopivimman lainan, joka sopii rahoitustarpeisiisi. Lainanhaku käy helposti:


1. Täytä lainahakemus
2. Vertaile luottopäätöksiä
3. Valitse sinulle vaihtoehto mahdollisista lainatarjouksista

Kaikkein parasta on, että palvelu on sinulle täysin maksuton. Lainahakemuksen lähettämällä et sitoudu mihinkään, vaan voit rauhassa tutustua mahdollisiin lainatarjouksiin ja päättää sen jälkeen, mihin lopputulokseen tulet. Täytä maksuton hakemus jo tänään*


Lisää edullisia lainatarjouksia (mainos)


Tarvitsetko lainaa? Rahalaitos etsii sinulle jopa 50.000 euron lainan maksutta yli 20 lainatalon joukosta. *


Klikkaa tästä: lainojen yhdistäminen, jos haluat löytää lainojen yhdistämispalveluja ja yhdistää vanhoja lainoja yhdeksi helppohoitoiseksi ja edulliseksi lainaksi.

Keywords: laina, kilpailuta laina, lainatarjous, pikavippi, pikalaina, vippi, lainaa heti, joustoluotto, autolaina, pikavippi heti, luotto, kulutusluotto, lainaa heti tilille