Rahoitustarjous

Rahoitustarjous on pankin tai rahoitusyhtiön tekemä maksuton lainatarjous, jonka yksityinen ihminen, kotitalous tai yritys voi pyytää tekemällä lainahakemuksen. Rahoitustarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään, vaan lainanhakija voi vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Rahoitustarjouksia kannattaakin pyytää useita, näin voit tehdä lainavertailun ja löytää halvimman lainan.


Hae ylläolevalla rahahakukoneella (esim. laina heti) ja valitse tuloksista sinulle sopiva tai käytä tällä sivulla esiteltyjä rahoituspalveluja.

Pikalainat

Pikalaina eli pikavippi on lyhytaikainen pienlaina. Pikalainan saat nopeasti ilman vakuuksia. Pikalainat on tarkoitettu yksityisille ja kotitalouksille lyhytaikaiseksi kulutusluotoksi erilaisiin tarpeisiin, kuten laskuihin, kodin hankintoihin, remonttiin, matkailuun ja lomaan yms. Pikalainat ovat pienlainoja nopeaan ja yllättävään rahantarpeeseen.

Kilpailuta pikalainat
Pikalaina kannattaa kilpailuttaa, kuten muutkin lainat. Tee yhdellä hakemuksella pikalainojen kilpailutus ja saat pikalainatarjoukset suoraan sähköpostiisi. Tee pikalainojen kilpailutus Haenyt-palvelun kautta.

Löydä: Halpa pikalaina
Tutustu: Rahoitustarjous - edullinen pikalaina
Kulutusluotot - joustoluotot

Kulutusluotto on tarkoitettu isompiin ja harkittuihin hankintoihin. Kulutusluotoissa on pienempi korko kuin pikalainoissa. Siksi suurempiin rahantarpeisiin kannattaa ottaa mieluummin normaali kulutusluotto pikalainan sijaan.Jos tarvitset kulutusluottoa eri suuruisia summia joustavasti tarpeen mukaan, valitse silloin ns. joustoluotto. Joustoluotto on jatkuva kulutusluotto, jota voit nostaa tarpeen mukaan ja käyttää ns. puskurirahastona.

Kun tarvitset edullista lainaa kodin hankintoihin ja muihin suurempiin tarpeisiin, niin tee ensin maksuton lainavertailu. Lainavertailun avulla voit kilpailuttaa sinulle sopivan, korkokuluiltaan kohtuullisen lainan: autolainan, remonttilainan, joustoluoton, kulutusluoton. Tee lainahakemus yhteen tai useampaan rahoituspalveluun, vertaile ja valitse edullisin laina.

Tee hakemusOmaLaina - kilpailuta lainasi
Tee hakemus: Komplett Bank - joustoluotto
Tee hakemus: Euroloan - edullinen joustoluotto
Tee hakemus: Bigbank - edullinen kulutusluotto
Tee hakemus: Rahoitustarjous - autorahoitus
Tee hakemus: Rahoitustarjous - lainavertailu


Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on velkojen uudelleenjärjestelyä. Yhdellä suuremmalla ja pienikorkoisella lainalla maksetaan vanhat velat, pikavipit ja kulutusluotot.

Hae lainojen yhdistelyä ja maksa kalliit pikalainat ja kulutusluotot pois. Näin hoidat vain yhtä kohtuukorkoista ja edullista yhdistelylainaa. Lainojen yhdistämisellä säästät koroissa ja lainanhoitokuluissa. Yhdistä lainasi ja hoida vain yhtä luottoa.

Tutustu: Rahoitustarjous - yhdistä lainasi
Tutustu: Velkajärjestelyn opas