Rahoitustarjous

Rahoitustarjous on pankin tai rahoitusyhtiön tekemä maksuton lainatarjous, jonka yksityinen ihminen, kotitalous tai yritys voi pyytää tekemällä lainahakemuksen. Rahoitustarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään, vaan lainanhakija voi vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Rahoitustarjouksia kannattaakin pyytää useita, näin voit tehdä lainavertailun ja löytää halvimman lainan.


Hae ylläolevalla rahahakukoneella (esim. laina heti) ja valitse tuloksista sinulle sopiva tai käytä tällä sivulla esiteltyjä rahoituspalveluja.

Kulutusluotot - joustoluotot

Kulutusluotto on tarkoitettu isompiin ja harkittuihin hankintoihin. Kulutusluotoissa on pienempi korko kuin pikalainoissa. Siksi suurempiin rahantarpeisiin kannattaa ottaa mieluummin normaali kulutusluotto pikalainan sijaan.


Jos tarvitset kulutusluottoa eri suuruisia summia joustavasti tarpeen mukaan, valitse silloin ns. joustoluotto. Joustoluotto on jatkuva kulutusluotto, jota voit nostaa tarpeen mukaan ja käyttää ns. puskurirahastona.
Kun tarvitset edullista lainaa kodin hankintoihin ja muihin suurempiin tarpeisiin, niin tee ensin maksuton lainavertailu. Lainavertailun avulla voit kilpailuttaa sinulle sopivan, korkokuluiltaan kohtuullisen lainan: autolainan, remonttilainan, joustoluoton, kulutusluoton. Tee lainahakemus yhteen tai useampaan rahoituspalveluun, vertaile ja valitse edullisin laina.

Tee hakemusOmaLaina - kilpailuta lainasi
Tee hakemus: Komplett Bank - joustoluotto
Tee hakemus: Bigbank - edullinen kulutusluotto
Tee hakemus: Omalaina - autorahoitus
Tee hakemus: Rahoitustarjous - lainavertailu


Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on velkojen uudelleenjärjestelyä. Yhdellä suuremmalla ja pienikorkoisella lainalla maksetaan vanhat velat, pikavipit ja kulutusluotot.


Otso Laina
Otso Laina on kaiken kattava ja rehti lainapalvelu, jonka kautta voit vertailla 50:n eri rahoituspalvelun lainatarjouksia. Voit hakea lainaa tai yhdistää vanhat lainasi aina 60 000€ asti.


Yhdistä nykyiset lainasi ja kulutusluotot Otso Lainan kautta

Tutustu: Yhdistä lainasi ja säästä
Tutustu: Velkajärjestelyn opas