Rahoitustarjous

Rahoitustarjous on pankin tai rahoitusyhtiön tekemä maksuton lainatarjous, jonka yksityinen ihminen, kotitalous tai yritys voi pyytää tekemällä lainahakemuksen. Sisältää kaupallista yhteistyötä*Rahoitustarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään, vaan lainanhakija voi vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Rahoitustarjouksia kannattaakin pyytää useita, näin voit tehdä lainavertailun ja löytää halvimman lainan.

Huom! 1.10.2023 lähtien korkokatto on 15% + viitekorko. Kaikki sivulla esitellyt lainantarjoajat noudattavat korkokattoa ja huomioivat yhdistelylainatarjouksessa asiakkaan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen.

Kulutusluotot - joustoluotot

Kulutusluotto on tarkoitettu isompiin ja harkittuihin hankintoihin. Kulutusluotoissa on pienempi korko kuin pikalainoissa. Siksi suurempiin rahantarpeisiin kannattaa ottaa mieluummin normaali kulutusluotto pikalainan sijaan.

Jos tarvitset kulutusluottoa eri suuruisia summia joustavasti tarpeen mukaan, valitse silloin ns. joustoluotto. Joustoluotto on jatkuva kulutusluotto, jota voit nostaa tarpeen mukaan ja käyttää ns. puskurirahastona.


Kun tarvitset edullista lainaa kodin hankintoihin ja muihin suurempiin tarpeisiin, niin tee ensin maksuton lainavertailu. Lainavertailun avulla voit kilpailuttaa sinulle sopivan, korkokuluiltaan kohtuullisen lainan: autolainan, remonttilainan, joustoluoton, kulutusluoton. Tee lainahakemus yhteen tai useampaan rahoituspalveluun, vertaile ja valitse edullisin laina.

Tee hakemusOmaLaina - kilpailuta lainasi*
Tee hakemus: Omalaina - autorahoitus*
Tee hakemus: Rahoitustarjous - lainavertailu*


Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on velkojen uudelleenjärjestelyä. Yhdellä suuremmalla ja pienikorkoisella lainalla maksetaan vanhat velat, pikavipit ja kulutusluotot.

Tutustu: Yhdistä lainasi ja säästä
Tutustu: Velkajärjestelyn opas

Keywords: laina, kilpailuta laina, lainatarjous, pikavippi, pikalaina, vippi, lainaa heti, joustoluotto, autolaina, pikavippi heti, luotto, kulutusluotto, lainaa heti tilille