Verkkokauppa-tilasto

Verkkokaupankäynti yleistyy nopeaan tahtiin. Verkkokauppaa on tehty jo yli 20 vuotta, mutta vasta nyt olemme todistamassa isoa muutosta, joka ravistelee kaupan alan rakenteita pysyvästi. Tätä kehitystä voidaan nimittää kaupan digitalisoitumiseksi. 


Kuva: Vilkas Group Oy, verkkokauppaindeksi (klikkaa kuva isommaksi).

Verkkokaupoista ostaminen on helppoa ja luotettavaa, sekä usein hinnaltaan edullisempaa kuin vastaavan tuotteen ostaminen kivijalkamyymälästä. Verkkokaupassa asioiminen onnistuu oman aikataulun mukaan 24/7 milloin vain, ilman ruuhkaa kaikessa rauhassa kotoa käsin. Kun tietoteknisten välineiden hallinta ja tietoturva-asiat on hallussa, voi verkkokaupassa asioida turvallisin mielin helposti ja mukavasti.

Vaikka verkkokauppaa on tehty jo yli 20 vuotta, niin nyt voimme huomata ison muutoksen tapahtuvan tässä suhteessa. Kotimaiset kuluttajat ja yritysasiakkaat ovat siirtyneet sankoin joukoin asioimaan verkkokaupoissa. Kaupan ala on siirtymässä verkkoon nopealla tahdilla.

Tällä sivustolla löydät tietoa erilaisista verkkokaupoista ja niiden tuotteista ja palveluista. Klikkaamalla verkkokauppoihin johtavia linkkejä tai mainoksia, pääset turvallisesti hyödyntämään näiden verkkokauppojen tuote- ja palvelutarjoukset.

Aloittelevalle verkko-ostajalle voi olla tarpeen tutustua verkkokauppa-asioinnin perustietoihin, niin osaa asioida erilaisissa verkkokaupoissa alusta asti turvallisin mielin. Tietotekniset perustaidot riittävät hyvin verkkokaupassa asioimiseen.

Katso: Verkko-ostajan opas.
Klikkaa: Verkkokauppa-opas

Lähteet
Vilkas Group Oy:n verkkokauppaindeksi