Edullinen autorahoitus

Autolaina on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä autokaupan nopeasti. Edullinen autorahoitus on autoliikkeistä riippumaton vaihtoehto. Autorahoituksella ostat auton helposti ja nopeasti. Kun hankit autolainan, et sitoudu automyyjän tai -liikkeen suhteen mihinkään kalliisiin ostoehtoihin. Kilpailuttamalla autolainan, saat useita autolaina-tarjouksia joista halvin autolaina löytyy. 

Sisältää kaupallista yhteistyötä*


Kun mietit, mistä halvin autolaina ja autorahoitus, valitse OmaLaina-palvelu. Omalaina on kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi pankit ja rahoituslaitokset. Autolainan kilpailutus ja vertailu kannattaa aina tehdä, siten löydät koroltaan halvimman autolainan.

Hae edullista autolainaa

Autoluotto on palvelu sinulle, joka haluat löytää vakuudetonta autolainaa netistä. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. 

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido sinua mihinkään, joten hae rohkeasti lainaa. OmaLainan kautta hakiessasi säästät huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina kilpailuttaa kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoaa sinulle aina edullisinta lainaa ja autolainan korkoa  eri vaihtoehdoista.


Hae autorahoitus heti: vakuudeton autolaina*


Vakuudeton autolaina on helppo vaihtoehto, jos haluat päätöksen pikaisesti ja tehdä kaupat nopeasti. Yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä kilpailee sinun autoluotosta, joten saat varmasti parhaat lainaehdot ja sopivan koron. Autoluotto on myös autoliikkeistä riippumaton vaihtoehto, joten et sitoudu myyjäliikkeen osalta mihinkään.

Esimerkki: Todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa.