Kesätyöpaikat-haku

Tämän sivuston kautta löydät Suomen 15:sta suurimman kaupungin kesätyöpaikat. Valitse ja klikkaa kaupunkisi ja löydä parhaat kesätyöpaikat. Voit tehdä myös pikahaun kesätyönhakukoneella.


Lähde: joBitti-kanava-YouTube

Parhaat vinkit ja neuvot kesätyön hakemiseen

On useita asioita, joita voit tehdä, jotta saat parhaat mahdollisuudet saada kesätyöpaikka. Ensin on tärkeää tehdä hyvä työhakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi olisit hyvä valinta kesätyöhön. Tärkeää on myös olla aktiivinen hakiessaan kesätyöpaikkaa ja etsiä mahdollisuuksia eri paikoista, kuten työvoimatoimistoista, työnantajien verkkosivuilta ja koulujen työllisyyspalveluista. On myös hyvä idea laajentaa hakuaan ja olla valmis ottamaan vastaan työpaikkoja eri aloilta.

Miten tehdä hyvä vaikutus työhaastattelussa

Näin voit tehdä hyvän vaikutuksen työhaastattelussa. Ensinnäkin, tärkeää on olla ajoissa paikalla ja olla asiallinen ja ystävällinen haastattelijaa kohtaan. On myös hyvä idea perehtyä yritykseen ja sen toimintaan ennen haastattelua, jotta voit osoittaa kiinnostuksesi ja osaamisesi alaa kohtaan. Kun vastaat haastattelijan kysymyksiin, puhu selkeästi ja selvästi ja muista kertoa osaamisestasi ja kokemuksestasi esimerkkejä käyttäen. On myös hyvä idea kysyä haastattelijalta tietoja työpaikasta ja yrityksestä, jotta voit osoittaa kiinnostuksesi ja motivaatiosi työpaikkaa kohtaan.


Kaikkien kaupunkien ja paikkakuntien kesätyöpaikkoja voit hakea täsmähaulla; kirjoita yllä olevaan kesätyönhakukoneen ruutuun esim. kesätyö Helsinki. Hakutulokset avautuvat peittosivuna. Klikkaa hakutuloksista kiinnostavimpia kohteita ja löydä töitä kesäksi.

Valitse paikkakuntasi ja löydä kesätyö

Klikkaa alla olevalta listalta kaupunkisi.

1. Helsingin kesätyöpaikat

2. Espoon kesätyöpaikat

3. Tampereen kesätyöpaikat

4. Vantaan kesätyöpaikat

5. Oulun kesätyöpaikat

6. Turun kesätyöpaikat

7. Jyväskylän kesätyöpaikat

8. Lahden kesätyöpaikat

9. Kuopion kesätyöpaikat

10. Kouvolan kesätyöpaikat

11. Porin kesätyöpaikat

12. Joensuun kesätyöpaikat

13. Lappeenrannan kesätyöpaikat

14. Hämeenlinnan kesätyöpaikat

15. Vaasan kesätyöpaikatAvainsanat: avoimet kesätyöpaikat, kesätyöt, kesäduuni, kesätyönhaku, kesäharjoittelu, työkokeilu, työpaikat nuorille, osa-aikatyö, kokoaikatyö, avoimet työpaikat, vastuullinen kesätyö, vinkkejä työnhakuun