Yhdistelylaina

Yhdistä lainat ja säästä. Lainojen yhdistely järjestelylainalla on helppo ja nopea ratkaisu ylisuureksi paisuneisiin lainanhoitokustannuksiin. Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yhden edullisen yhdistelylainan hakemista, jolla aikaisemmin otetut kalliimmat pikalainat, kulutusluotot ja muut velat maksetaan pois. Yhdistelylainalla niputat vanhat lainat yhteen, jolloin lainanhoitokustannukset vähenevät huomattavasti. Näin helpotat elämääsi, kun rahaa jää muuhunkin elämään.

Sisältää kaupallista yhteistyötä*


OmaLaina on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. 

Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään. OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.

Nyt voit säästää jopa satoja euroja joka kuukausi lainat yhdistämällä. Mikäli sinulle on kertynyt useampia korkeakorkoisia luottoja, kannattaa lainat yhdistää yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Lainat yhdistämällä saavutat useita hyötyjä: Lainan korko on matalampi, talouden hallinta on helpompaa, ja rahaa jää myös muihin arjen menoihin.

Huom! 1.10.2023 lähtien korkokatto on 15% + viitekorko. Kaikki sivulla esitellyt lainantarjoajat noudattavat korkokattoa ja huomioivat yhdistelylainatarjouksessa asiakkaan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen.

- Nopea: Rahat tilille jopa saman päivän aikana

- Ilmainen: Hakeminen ei maksa mitään

- Säästä koroissa: Etsimme parhaan lainan

- Ei vakuuksia: Ei vakuuksia tai takaajia

- Turvallinen: Jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta

Lainojen kilpailuttaminen on sinulle ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tee heti ilmainen hakemus Omalainaan ja helpota talouttasi ja elämääsi.


Lainaehdot

Esimerkkilaskelma: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000e, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5e, avausmaksu 0e ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 e/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,50% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150e. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100e - 60000e. Nimelliskorko on maksimissaan 20%. Nimelliskorko voi nousta korkokaton voimassaolon päättymisen jälkeen korkeintaan 20%:iin.

Lainasumma 100 - 60,000 EUR

Laina-aika 1 - 20 vuotta

Korko 4.50 - 20 %

Todellinen vuosikorko 4.19 - 20%

Ikäraja 18 - 80

Kuluton ensilaina Ei

Lainaa maksuhäiriöiselle Ei

Vähimmäistulot 0 EUR

Tilinavauspalkkio 0 EUR

Tilinhoitopalkkio 0 EUR

Keywords: laina, yhdistä lainat, halvin yhdistä laina, edullinen yhdistelylaina, kilpailuta laina, järjestelylaina