Lainat yhdeksi-lainojen yhdistäminen järjestelylainalla

Lainojen yhdistäminen on järkevää taloudenhoitoa, joka alentaa korkoja ja lainanhoitokustannuksia. On myös helpompaa hoitaa yhtä lainaa, kuin useita pieniä lainoja.

Kaupallinen yhteistyö-OmaLaina*


OmaLaina on 100 % suomalainen turvallinen palvelu kuluttajille, jotka haluavat edullista lainaa netistä. Hakemus käsitellään nopeasti ja kuluttaja saa rahat tililleen jopa saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä se sido vielä mihinkään. 

OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta ja edullisimpia vaihtoehtoja.

Huom! 1.10.2023 lähtien korkokatto on 15% + viitekorko. Kaikki sivulla esitellyt lainantarjoajat noudattavat korkokattoa ja huomioivat yhdistelylainatarjouksessa asiakkaan henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen.

  • NOPEA: Rahat tilille jopa saman päivän aikana
  • ILMAINEN: Hakeminen ei maksa mitään
  • SÄÄSTÄ KOROISSA: Etsii parhaan lainan
  • EI VAKUUKSIA: Ei vakuuksia tai takaajia
  • TURVALLINEN: Jo yli 300 000 tyytyväistä asiakasta

Lainat yhdeksi-lainojen yhdistäminen


Kannattaako lainojen yhdistäminen, onko lainojen yhdistäminen järkevää?

Kun pieniä lainoja on kertynyt useita suurilla koroilla, voit säästää merkittävästi rahaa lainojen yhdistämisellä. Lainojen yhdistäminen on erittäin järkevää ja kannattavaa.

Hakemalla yhdistelylainaa, voit maksaa vanhat kalliit lainat pois, näin saat lainat yhdeksi edullisen järjestelylainan avulla.


Esimerkkikorko

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Max.20% korolla lainaa on tarjolla vielä 1.10.2021 saakka.