Vuokra-asunnot haku

Vuokra-asunnon hakemiseen tarkoitettu hakukone hakee nopeasti ja tarkasti sinulle sopivan vuokra-asunnon. Hyvistä vuokra-asunnoista on kova kilpailu ja päätös on tehtävä nopeasti. Siksi tältä sivulta löydät myös ratkaisuja vuokravakuuden nopeaan hankintaan. 


Hae täsmähakukoneella esim. "vuokra-asunnot Helsinki"

Kun tarvitset asunnon nopeasti, niin hae yksityisiltä vuokra-asuntomarkkinoilta, sillä saat asunnon nopeammin kuin kunnalta tai kaupungilta. Varaudu 1-3 kk vuokravakuuden maksamiseen. Sinun on joko säästettävä tämä summa etukäteen tai sitten turvauduttava johonkin rahoittajaan.

Vuokravakuus

Vuokrasopimukseen kuuluu yleensä vuokravakuus, joka on suuruudeltaan 1-3 kk vuokraa vastaava summa. Vuokranantajalle maksettava vuokravakuus on vakuusmaksu, joka on panttina vuokralaisen asunnolle mahdollisesti aiheuttamien vahinkojen tai vuokrasopimuksen velvollisuuksien laiminlyömisen korvaamiseksi. Vuokranantajan on palautettava vuokravakuus vuokralaiselle vuokrasopimuksen päättyessä.

Hae rahaa vuokravakuuteen ja kodin perustamiseen

Hanki rahaa vuokravakuuteen nopeasti ja helposti


Vuokra-asuminen on helppoa, elämäntilanteen ja työn mukaan joustavaa asumista. Vuokra-asuminen on kohtuuhintaista, eikä sido ihmisen elämää taloudellisesti raskaisiin ratkaisuihin, kuten omistusasuminen ja asuntolaina sitoo. Vuokra-asujalle jää rahaa muuhunkin elämään.

Tutustu myös Vuokra-asunnot artikkeliin, joka opastaa sinua löytämään itsellesi ja elämäntilanteellesi sopivan vuokra-asunnon. Löydä vuokra-asunnot Helsingistä, Tampereelta, Turusta, Oulusta ja muista kaupungeista helposti ja nopeasti.

Kilpailuta edullisin sähkösopimus: Sähkön kilpailutusohje