Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistely on järkiratkaisu. Hae lainojen yhdistelyä ja maksa kalliit pikalainat ja kulutusluotot pois. Näin hoidat vain yhtä kohtuukorkoista ja edullista yhdistelylainaa. Lainojen yhdistämisellä säästät lainanhoitokuluissa ja rahaa jää muuhunkin elämään. Ratkaise velkaongelmasi nopeasti käyttämällä sivulla esiteltyjä palveluja.


Lainojen yhdistely pienentää kuluja

Pienet lainat ja kulutusluotot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat luotot. Lainojen yhdistelyllä saat korkokulut kuriin ja taloutesi kestävälle pohjalle, niin rahaa jää muuhunkin elämään. Lainojen yhdistely on nopea ja helppo ratkaisu sinulle, joka haluat pitää raha-asiasi hyvässä kunnossa.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti ja maksutta joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Tee heti lainojen yhdistelyhakemus, niin helpotat elämääsi ja talouttasi.
Ratkaisuja lainojen yhdistelyyn


Vertaislainapalvelut


Fixura
Fixura on 100 % kotimainen Suomen vanhin ja suurin vertaislainavälittäjä. Vertaislainauksessa ihmiset lainaavat rahaa toisille ihmisille. Lainakorot voivat vaihdella välillä 6-32%. Täytä lainahakemus muutamassa minuutissa, rahat tulevat tilille parissa päivässä.
Hae yhdistelylainaa Fixuralta

Fellow Finance
Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu. Fellow Financelta voit saada lainaa aina 15.000 euroon asti 7 vuoden laina-ajalla ja jopa 5% korolla, ilman vakuuksia tai takaajia. Yhdistämällä kalliit pienlainat säästät selvää rahaa.
Hae lainojen yhdistelyä Fellow FinanceltaLainanvälittäjät


Rahalaitos
Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä. Yhteistyössä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa Rahalaitos hankkii lainanhakijalle edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
Hae maksutta lainojen yhdistämistä Rahalaitokselta

Lainaa24 -palvelu
Lainaa24 on uuden ajan kotimainen lainapalvelu. Saat maksutta yhdellä hakemuksella lainatarjoukset usealta luotettavalta pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainatarjouksista voit valita sinulle sopivimman. Yhdistä kalliit pikavipit ja kulutusluotot.
Hae yhdistelylainaa Lainaa24-palvelusta

HaeNyt -palvelu
Haenyt -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelun kautta voit yhdistää olemassa olevia lainojasi yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää lainakuluissa.
HaeNyt -lainojen yhdistelyä

Vertaa Lainoja
Vertaa Lainoja -palvelu on aina ilmainen ja hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Voit lainata 500–50 000 euroa. Vertaa Lainoja -palvelun tavoite on etsiä halvimmat lainatarjoukset.
Hae yhdistelylaina Vertaalainoja -palvelusta

Rahoituslaitos
Rahoituslaitos etsii sinulle parhaan kumppanin, jonka lainatuotteilla voit yhdistää nykyiset lainat sopivaksi ja järkeväksi kokonaisuudeksi. Tee hakemus heti ja säästät rahaa joka kuukausi!
Hae yhdistelylaina Rahoituslaitokselta

Yhdistälainoja
Yhdistä nykyiset lainasi ja säästä rahaa. Yhdistalainoja hakee lainatarjouksen useasta eri pankista ja pyrkii löytämään lainan mahdollisimman alhaisella korolla sekä parhailla lainaehdoilla. Yhdistälainoja on Lendo Oy:n ylläpitämä lainapalvelu.
Klikkaa Yhdistälainoja ja ratkaise velkaongelmasi
Tutustu myös velkajärjestelyn oppaaseen: Velkajärjestelyn opas