Lainojen yhdistely

Lainojen yhdistely on järkiratkaisu. Hae lainojen yhdistelyä ja maksa kalliit pikalainat ja kulutusluotot pois. Näin hoidat vain yhtä kohtuukorkoista ja edullista yhdistelylainaa. Lainojen yhdistämisellä säästät lainanhoitokuluissa ja rahaa jää muuhunkin elämään. Ratkaise velkaongelmasi nopeasti kilpailuttamalla edullisin yhdistelylaina.

Sisältää kaupallista yhteistyötä*

Huom!
Kuluttajansuojalakiin tehty väliaikainen muutos lainojen korkokattoon jatkuu ja se on voimassa 1.1.2021 - 30.9.2021. Kulutusluottojen enimmäiskorko on määräaikaisesti enintään 10 prosenttia.

Lainojen yhdistely pienentää kuluja

Pienet lainat ja kulutusluotot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat luotot. Lainojen yhdistelyllä saat korkokulut kuriin ja taloutesi kestävälle pohjalle, niin rahaa jää muuhunkin elämään. Lainojen yhdistely on nopea ja helppo ratkaisu sinulle, joka haluat pitää raha-asiasi hyvässä kunnossa.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti ja maksutta joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Tee heti lainojen yhdistelyhakemus, niin helpotat elämääsi ja talouttasi.
Ratkaisuja lainojen yhdistelyyn


Käyttöraha-palvelu
Käyttöraha toimii yhteistyössä Komplett Bankin kanssa. Komplett Bank on norjalainen pankki, joka tarjoaa kulutusluotto- ja jälleenrahoituspalveluita ilman vakuuksia ja edullisin ehdoin. Voit käyttää joustoluottoa tarpeen mukaan lainojen yhdistelyyn myönnetyn luottorajan puitteissa. Tee lainahakemus Käyttöraha-palvelussa*

OmaLaina-palvelu
OmaLaina on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus* on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään.

OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina-palvelu kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa. Omalaina - hae edullisin yhdistelylaina*

Suomen yhdistelylaina
Suomenyhdistelylaina on 100% kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa puolestasi jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen lainat. Palvelun avulla voit yhdistää korkeakorkoiset luotot yhdeksi, edullisemmaksi lainaksi. Hae järjestelylaina Suomen yhdistelylainalta*

Rahalaitos
Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä. Yhteistyössä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa Rahalaitos hankkii lainanhakijalle edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
Hae lainojen yhdistämistä Rahalaitokselta*

Lainaa24 -palvelu
Lainaa24 on uuden ajan kotimainen lainapalvelu. Saat maksutta yhdellä hakemuksella lainatarjoukset usealta luotettavalta pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainatarjouksista voit valita sinulle sopivimman. Yhdistä kalliit pikavipit ja kulutusluotot.
Hae yhdistelylainaa Lainaa24-palvelusta*
HaeNyt -palvelu
Haenyt -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelun kautta voit yhdistää olemassa olevia lainojasi yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää lainakuluissa.
HaeNyt -lainojen yhdistelyä*

LainaMarkkina 
LainaMarkkina on 100% kotimainen palvelu, josta saat yhdellä hakemuksella edullisimman lainatarjouksen jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken kilpailutettuna. Hakemus on nopea ja helppo tehdä, ei maksa eikä sido mihinkään. Saat heti useita lainatarjouksia henkilökohtaisella korkotasolla! LainaMarkkina - hae yhdistelylainaa*
Yhdistä kalliit kulutusluotot Zmartan* avulla
Yhdistä nyt kalliit pienlainasi ja luottokorttivelkasi – voit säästää kuluissa! Zmarta auttaa sinua lainojesi yhdistämisessä, jotta voit päästä eroon kalliista pienlainoista ja luotoista. Voit saada edullisen koron ja säästää kuukausikuluissa, kun sinun ei tarvitse enää lyhentää useita eri luottoja. Näin voit säästää selvää rahaa joka kuukausi!


Voit yhdistää lainojasi Zmartan kautta aina 50 000 euroon asti ja valita sopivan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Saat koko prosessin ajaksi kokeneen ja ammattitaitoisen lainaneuvojan, joka tekee parhaansa, jotta voit löytää sinulle sopivan lainaratkaisun Zmartan luotonmyöntäjiltä.

Zmarta on kokenut lainojen välittäjä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1999. Yli miljoonaa asiakasta onkin jo käyttänyt Zmartan maksutonta lainavertailua! Täytä ilmainen hakemus jo tänään*
Tutustu myös velkajärjestelyn oppaaseen: Velkajärjestelyn opas

Ratkaisu raskaaseen velkataakkaan: Yksityishenkilön velkajärjestely