Velkaneuvonta

Lainojen yhdistely on järkiratkaisu. Hae lainojen yhdistelyä ja maksa kalliit pikalainat ja kulutusluotot pois. Näin hoidat vain yhtä kohtuukorkoista ja edullista yhdistelylainaa. Lainojen yhdistämisellä säästät lainanhoitokuluissa ja rahaa jää muuhunkin elämään. Ratkaise velkaongelmasi nopeasti kilpailuttamalla edullisin yhdistelylaina.
Huom! Korkokattoinfo 20 %. 1.9.2019 lakimuutoksen jälkeen on erittäin suositeltavaa ja kannattavaa kilpailuttaa ja yhdistää lainoja uuteen ja edullisempaan. Tutustu ja käytä sivulla esiteltyjä palveluja.

Lainojen yhdistely pienentää kuluja

Pienet lainat ja kulutusluotot ovat korko-ja hoitokuluiltaan kalliimpia kuin isommat luotot. Lainojen yhdistelyllä saat korkokulut kuriin ja taloutesi kestävälle pohjalle, niin rahaa jää muuhunkin elämään. Lainojen yhdistely on nopea ja helppo ratkaisu sinulle, joka haluat pitää raha-asiasi hyvässä kunnossa.

Hae maksutta lainojen yhdistelytarjous. Lainatarjoukset eivät sido tai velvoita mihinkään, vaan voit vapaasti ja maksutta joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Tee heti lainojen yhdistelyhakemus, niin helpotat elämääsi ja talouttasi.
Ratkaisuja lainojen yhdistelyyn


Lainanvälittäjät


OmaLaina-palvelu
OmaLaina on 100 % suomalainen palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen eikä sitä täyttäessä sitoudu vielä mihinkään.


OmaLainan kautta lainaa hakiessa voit säästää huomattavasti koroissa, sillä OmaLaina-palvelu kilpailuttaa 100–60 000 € suuruiset lainat 1–15 vuoden laina-ajalla, ja tarjoaa aina parasta vaihtoehtoa.
Omalaina - hae edullisin yhdistelylaina

Otso Laina
Otso Laina on kaiken kattava ja rehti lainapalvelu, jonka kautta voit vertailla 50:n eri rahoituspalvelun lainatarjouksia. Voit hakea lainaa tai yhdistää vanhat lainasi aina 60 000€ asti.
Yhdistä nykyiset lainasi ja kulutusluotot Otso Lainan kautta

Rahalaitos
Rahalaitos on suomalainen lainanvälittäjä. Yhteistyössä yli 20 lainanmyöntäjän kanssa Rahalaitos hankkii lainanhakijalle edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla. Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
Hae maksutta lainojen yhdistämistä Rahalaitokselta

Lainaa24 -palvelu
Lainaa24 on uuden ajan kotimainen lainapalvelu. Saat maksutta yhdellä hakemuksella lainatarjoukset usealta luotettavalta pankilta ja rahoituslaitokselta. Lainatarjouksista voit valita sinulle sopivimman. Yhdistä kalliit pikavipit ja kulutusluotot.
Hae yhdistelylainaa Lainaa24-palvelusta
HaeNyt -palvelu
Haenyt -palvelun kautta lainanhakija voi kilpailuttaa vakuudettoman lainan aina 50.000 euroon asti, jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelun kautta voit yhdistää olemassa olevia lainojasi yhdeksi kokonaisuudeksi ja säästää lainakuluissa.
HaeNyt -lainojen yhdistelyä

Vertaa Lainoja
Vertaa Lainoja -palvelu on aina ilmainen ja hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Voit lainata 500–50 000 euroa. Vertaa Lainoja -palvelun tavoite on etsiä halvimmat lainatarjoukset.
Hae yhdistelylaina VertaaLainoja -palvelusta
Yhdistä kalliit kulutusluotot Zmartan avulla
Yhdistä nyt kalliit pienlainasi ja luottokorttivelkasi – voit säästää kuluissa! Zmarta auttaa sinua lainojesi yhdistämisessä, jotta voit päästä eroon kalliista pienlainoista ja luotoista. Voit saada edullisen koron ja säästää kuukausikuluissa, kun sinun ei tarvitse enää lyhentää useita eri luottoja. Näin voit säästää selvää rahaa joka kuukausi!


Voit yhdistää lainojasi Zmartan kautta aina 50 000 euroon asti ja valita sopivan takaisinmaksuajan 1-15 vuoden väliltä. Saat koko prosessin ajaksi kokeneen ja ammattitaitoisen lainaneuvojan, joka tekee parhaansa, jotta voit löytää sinulle sopivan lainaratkaisun Zmartan luotonmyöntäjiltä.

Zmarta on kokenut lainojen välittäjä, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1999. Yli miljoonaa asiakasta onkin jo käyttänyt Zmartan maksutonta lainavertailua! Täytä ilmainen hakemus jo tänään

Vertaislainapalvelut


Fellow Finance
Suomalainen Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin vertaislainapalvelu. Fellow Financelta voit saada lainaa aina 15.000 euroon asti 7 vuoden laina-ajalla ja jopa 5% korolla, ilman vakuuksia tai takaajia. Yhdistämällä kalliit pienlainat säästät selvää rahaa.
Hae lainojen yhdistelyä Fellow Financelta
Tutustu myös velkajärjestelyn oppaaseen: Velkajärjestelyn opas

Ratkaisu raskaaseen velkataakkaan: Yksityishenkilön velkajärjestely