Matkailu

Matkailija, tämän lomaoppaan avulla löydät helposti matkailijan tarvitsemat palvelut, matkavarusteet, edulliset matkatarjoukset, halvat lennot, hotellit ja majoituksen parhaaseen hintaan ympäri maailman sekä tarvittaessa lomarahoituksen.
Matkavarusteet


Matkavaruste
Matkavaruste on matkailijan erikoiskauppa. Olit sitten liikematkustaja, reppureissaaja, automatkailija tai etelän aurinkoon suuntaava, Matkavarusteesta löydät kaikki matkallasi tarvittavat varusteet. Matkavaruste tarjoaa erittäin laajan valikoiman laatutuotteita, edulliset toimitusmaksut ja asiakaspalvelun, joka auttaa mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Kaikille ostoksille on täysi tyytyväisyystakuu. Klikkaa matkavarusteet.


Matkapaketit


TravelBird
TravelBird on vuodesta 2010 asti toiminut online-matkatoimisto. TravelBird tarjoaa palvelun, josta löydät lomamatkan helposti ja nopeasti; päivittäin vaihtuvat laadukkaat tarjoukset vaihtelevat kaupunkilomista kaukokohteisiin ja kylpyläsviiteistä kiertoajeluihin. Klikkaa äkkilähdöt.


Halvat lennot


Tripsta
Tripsta on verkossa toimiva matkatoimisto, joka tarjoaa halpoja lentolippuja kaikkialle maailmassa. Tripstan avulla löydät ja voit varata halpoja lentoja Etelä-Koreaan, Eurooppaan, Aasiaan, Amerikkaan ja muualle. Klikkaa Tripsta ja varaa halpa lento.


Hotellit ja majoitus


Booking.com
Booking.com on maailman johtava majoitusvaraussivusto. Booking takaa parhaimmat hinnat kaikista varauskohteista - oli sitten kyse asunnosta, veneestä, linnasta tai puumajasta! Booking tarjoaa yli 900.000 kohdetta yli 221:ssä maassa.

Asiakasedut: Ei varausmaksuja. Booking-varausjärjestelmä on ilmainen ja monissa tapauksissa huoneen voi perua ilman veloitusta.

Klikkaa Booking ja varaa edullisin majoitus.


Lomarahoitus


Kun lomabudjettisi tarvitsee heti nopeaa täydennystä, voit turvautua korkotasoltaan edulliseen pikalainaan. Klikkaa ja katso edulliset ja nopeat pikalainatarjoukset.

Kun sinulla on hiukan enemmän aikaa (1-3 pv) harkita lomarahoitusta, kannattaa eri rahoittajat kilpailuttaa, käyttämällä maksutonta lainojen vertailupalvelua.
Tämä on mobiililaitteisiin tarkoitettu matkailusivu, laajemman tietokoneversion löydät täältä: Matkat ja lomat