Kosmetiikka ja korut

Tältä sivulta löydät laadukkaat ja edulliset verkkokaupat, joista voit ostaa kauneudenhoitotuotteita, kosmetiikka ja koruja. Klikkaamalla verkkokaupan otsikkoa tai banneria pääset tutustumaan kauppojen tarjontaan ja hyödyntämään parhaat tarjoukset.


eleven
eleven on suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy satoja tuotemerkkejä ja tuhansia kosmetiikkatuotteita, sekä naisille että miehille. Suosituimpien tuotemerkkien joukkoon kuuluvat Revlon, Pixi, ghd, Alterna, Blinc, DuWop, Artdeco, bareMinerals, Nouba, Bliss, FACE Stockholm, Bumble and bumble, Cloud Nine, L'anza, UNE, Lily Lolo, Pixi, Wet n Wild, ModelCo, Pürminerals, Revlon, the Balm, This Works ja Uslu Airlines. Valikoimassa on myös paljon luonnonkosmetiikkamerkkejä.

Klikkaa eleven!


Nordicfeel
Nordicfeel on yksi Pohjoismaiden johtavista verkkokaupoista iho- ja hiustenhoitotuotteiden, hajuvesien ja meikkien alalla. Nordicfeelin valikoimaan kuuluu yli 200 erilaista tuotemerkkiä ja noin 15 000 erilaista kauneudenhoitotuotetta aina klassisista suosikeista moderneihin uutuuksiin. Mukana on laaja valikoima hajuvesiä, meikkejä sekä ihon- ja hiustenhoitotuotteita ja lisäksi kaupasta löytyy muun muassa kauneudenhoitotarvikkeita, lämpömuotoilulaitteita ja kodin tunnelmanluojia kuten tuoksukynttilöitä. Verkkokaupassa olevat tuotteet löytyvät aina varastosta, mistä johtuen toimitus on nopeaa.

Klikkaa kauneutta netistä!


Savanni
Savannista löydät laajan valikoiman tämän hetken muodikkaimpia koruja. Edustettuina on useita nuorten suosimia merkkejä, mm. BICO Australia, Culture Vulture, Punky Pins ja Alchemy.

Lisäksi valikoimissa on lävistyskoruja, nahka-, puu- ja metallikoruja sekä asusteita kuten huiveja. Suuri osa koruista on unisex-tyyppisiä, eli sekä naisille, että miehille löytyy runsaasti valinnanvaraa.

Klikkaa heti ostoksille!


Ninja
Ninjan verkkokaupasta löydät koruja, asusteita ja kampaustarvikkeita laidasta laitaan ja aina järkevään hintaan. Ninjan chatista saa vinkit ja neuvot asusteiden valitsemiseen ja kampauksien tekoon samaan tapaan kuin myymälöistä. Valikoima kattaa laajasti myös kaikki miesten asusteet ja korut.

Suositut Real Techniquesin meikkisiveltimet nyt Ninjasta!
Klikkaa verkko-ostoksille Ninjaan!