Nettideittailijan opas

Löydä seuraa nettideitin eli nettitreffien kautta. Nettideittailija tarvitsee vain toimivan tietokoneen (tai älypuhelimen, tabletin), kohtuullisen nopean internet-liittymän, sähköpostiosoitteen, sekä tietotekniset perustaidot. Toimi rohkeasti ja löydä uusi rakas!


Valitse palvelu, kokeile ilmaiseksi
, luo kiinnostava profiili ja ala viestittelemään ihmisten kanssa. Löydä itsellesi sopivaa seuraa. Kaikkiin tällä sivulla esiteltyihin deittipalveluihin voit tutustua ilmaisena perusjäsenenä, sitten jos haluat käyttää palveluiden kaikkia ominaisuuksia, voit hankkia täysjäsenyyden. Maksullisissa palveluissa jäsenet ovat tositarkoituksella liikkeellä, joten seuranhakusi onnistuu niissä paremmin kuin ilmaisissa palveluissa. Lue: Nettideittailu.

Tutustu deittipalveluihin

Vinkki: Rekisteröidy yhteen tai useampaan deittipalveluun maksuttomaksi perusjäseneksi ja tutustu ilmaiseksi palveluihin ja tarjontaan. Jos jossain palvelussa on juuri sinulle sopivaa seuraa, voit aktivoida maksullisen täysjäsenyyden vaikka kuukausi kerrallaan ja aloittaa palvelun käytön.Seuraajokaiselle
Seuraajokaiselle on suosituin täysin kotimainen deittipalvelu netissä. Joka vuosi yli 100,000 sinkkua tutustuu samanhenkisiin ystäviin kautta maan. Palvelun kautta voi löytää seuraa sukupuolen, iän, paikkakunnan tai vaikkapa yhteisten harrastusten mukaan.

Rekisteröidy ja luo ilmainen profiilisi. Voit tutustua palveluun 2 päivää täysin ilmaiseksi ja kokeilla ominaisuuksia joita tarvitset löytääksesi deittiseuraa. Voit huoletta lopettaa milloin haluat. Tilaus ei jatku tai uusiudu automaattisesti. Liity jäseneksi ja kokeile maksuttaSeuraajokaiselle-deittipalvelua.

Maksullisen jäsenyys: Voit valita 30, 60 tai 180 päivän mittaisen jäsenyyden.

Hinnat:
30 päivää 15,00€
60 päivää 20,00€
180 päivää 30,00€

Eliittikumppani
Eliittikumppanin jäsenet ovat sinkkuja, jotka etsivät aidosti pitkää ja onnellista parisuhdetta. He ovat sivistyneitä ja asiallisesti käyttäytyviä, suurimpana motiivinaan pitkäaikaisen rakkauden ja parisuhteen löytyminen. Suurin osa jäsenistä on ikäjakaumaltaan 35-45 -vuotiaita. Naisten osuus jäsenistä on jonkin verran miehiä suurempi.

Palvelu perustuu niin kutsuttuun Matching-menetelmään, jossa jäsenten yhteensopivuus määritellään tieteellisesti. Menetelmä huomioi sekä jäsenten persoonallisuuksien että hakukriteereiden yhteensopivuuden.

Eliittikumppanissa jäsenten tietoturva on erittäin korkea, esimerkiksi profiilikuvat ovat vain kumppaniehdokkaiden nähtävissä, eikä niitä ole mahdollista löytää hakukoneilla.

Eliittikumppani tarjoaa kolmea jäsenyysvaihtoehtoa:

Perusjäsenyys (maksuton kokeilu
Premium-jäsenyys
Premium PLUS -jäsenyys

Perusjäsenyys antaa jäsenille mahdollisuuden kokeilla kumppaninhakua. Perusjäsen voi tehdä persoonallisuustestin sekä täydentää profiiliaan ja saa lisäksi päivittäisiä kumppaniehdokkaita. 
Eliittikumppanin ilmaiseen perusjäsenyyteen kuuluvat seuraavat ominaisuudet:

- Persoonallisuusanalyysi
- Analyysin ja kriteerien pohjalta luodut kumppaniehdotukset
- Mahdollisuus ladata kuvia omaan profiiliin
- Hymyjen ja tykkäyksien lähettäminen

Eliittikumppani tarjoaa perusjäsenille mahdollisuuden rekisteröityä palveluun ilmaiseksi ja tutustua siihen ilman kuluja. Ilmaisena perusjäsenenä voit kokeilla palvelua, onko Eliittikumppani sinulle sopiva palvelu vakituisen parisuhteen etsimiselle.

Premium-jäsen voi kommunikoida rajoituksetta, nähdä kaikkien kumppaniehdokkaiden kuvat sekä saada ilmoituksen profiilissasi vierailleista jäsenistä. 

Premium-jäsenyyden kuukausihinnat:

12 kuukautta: 24,90 € per kuukausi
6 kuukautta: 29,90 € per kuukausi
3 kuukautta: 32,90 € per kuukausi
1 kuukausi: 69,90 €
  Jäsenmaksu veloitetaan kertamaksuna!

  www.eliittikumppani.fi
  Ilmaiset nettideitit

  Suomi24 Treffit (suosituin ilmainen nettideittipalvelu)
  Happypancake (ilmainen ruotsalainen nettitreffipalvelu)

  Kristillinen deittipalvelu

  Kotisataman Deitti - deittipalvelu kristityille (maksullinen)

  Deittisovellukset

  Tinder
  Tinder on suosituin deittisovellus tällä hetkellä, johon voit kirjautua käyttäjäksi Facebook-profiilisi kautta. Opi Tinderin käytön perusteet Tinder-käyttöoppaan avulla.